MODA

Ufaklık'lara yeni trendler

Çocuk giyiminde yeni trendler İzmit VRD Verdure'de görücüye çıktı

1 Nisan 2015 Saat: 23:54
Ufaklık'lara yeni trendler
Ufaklık'lara yeni trendler

İzmit Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesinde  çocuk giyim sektöründe faaliyet gösteren VRD Verdure Bebe, yeni ve şirin kreasyonunu İzmit'lilerin beğenisine sundu.

VRD Bebe,  0 + 14 yaş grubuna ait ürünlerini tanıtmanın yanı sıra, VRD Bebe, bebek ve çocuklar için kalitenin sembolü olmaya devam ediyor.. Firma üretimini 6 bin metre karelik kapalı alan üzerine kurulu fabrikasında 100"ü aşkın personeliyle yapıyor. VRD Bebe"nin yerli üretim kıyafetleri dünyanın birçok yerinde bulunabiliyor.

VRD Bebe İzmit temsilcisi Sabri Alataş, yurtdışında Finlandiya, Yunanistan, Norveç, İsveç ve İsrail"de müşterileri olduğunu, yurtiçinde ise 80"e yakın toptancı firma perakendecilere ulaştıklarını belirtiyor. 

Bebe ürünlerinde kumaş kalitesi içeriğine ayrı bir önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Alataş, “Özellikle yetişkinlere göre daha hassas bir cilt yapısına sahip olan çocuklarda giysilerin kumaş yapılarında belgelenmiş kalite ve sağlık standartlarına sahip olması gerekiyor. Bu nedenle sağlıksız ortamlarda üretilen ve menşei belli olmayan ürünlerden ebeveynlerin kaçınmaları gerekiyor.” diyor. 
Sabri Alataş, çocukların sağlığının her şeyden önemli olduğu çocuk kıyafetlerinde ebeveynlerin modadan önce rahat ve sağlıklı kıyafetleri tercih etmeleri gerektiğini de sözlerine ekliyerek sizleri İzmit Sırrıpaşa mahallesi Denizciler caddesi VRD Bebe giyim mağazasında ağırlamaktan memnuniyet duyacağını belirtiyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
mehmet 02.04.2015 15:48
Genç iş adamı sayın sabri beyi geleceği adına güzellikler diliyoruz.
mehmet 02.04.2015 13:19
Kesinlikle sabri beye katılıyorum çocuk giysileri kaliteli ve güvenilir olmalı. ..
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑