GÜNCEL

Uludere şehitlerine dua ve gözyaşı

Uludereden dün meydana gelen kazada şehit düşen Mehmetçikler, bugün dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Hataylı şehit Uzman Çavuş Selahattin Recep Güçdün annesi Jale Güç, tören alanındaki askerlerin yüzünü okşayarak, Allahım si

23 Ağustos 2012 Saat: 00:31
Uludere şehitlerine dua ve gözyaşı
Uludere şehitlerine dua ve gözyaşı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 9 asker ve 1 köy korucusu şehit olmuş, 4 asker de yaralanmıştı. Şehitler, bugün dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Her cenazede gözyaşı vardı ama Hataylı şehit  Uzman Çavuş Selahattin Recep Güç'dün Reyhanlı ilçesindeki cenaze töreninde anne Jale Güç'ün sözleri yürekleri dağladı. Anne Güç, tören alanındaki askerlerin yüzünü okşayarak, "Allah'ım sizi korusun, esirgesin. Siz de benim evladımsınız" diye ağladı. 

Bu arada, kazaya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. Uludere Kaymakamlığı'na vekalet eden Beytüşşebap Kaymakamı Selim Baydaş, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını söyledi. Öte yandan, helikopterle Gülyazı Tugay Komutanlığı'na getirilen şehit köy korucusu Mehdi Tosun'un cenazesi, yakınları tarafından alınarak evine götürüldü. Tosun'un naaşı cenaze namazının kılınmasının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törene askeri erkan, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑