MAGAZİN

Unico Sigorta acentelerini Mardin‘de ağırladı

Unico Sigorta, Ferdi Kaza Sigortası kampanyasında başarılı olan acentelerine, tarihi güzellikleri ve geleneksel lezzetleriyle dolu Mardin seyahatinin keyfini çıkarma fırsatı sundu. Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, şirketin satış ve pazarlama

13 Ekim 2022 Saat: 13:42
Unico Sigorta acentelerini Mardin‘de ağırladı
Unico Sigorta acentelerini Mardin‘de ağırladı

Unico Sigorta, Ferdi Kaza Sigortası kampanyasında belirlenen satış hedefini gerçekleştiren acentelerini; kendine has taş evleri, dar ara sokakları, köklü kültürü ve birbirinden lezzetli yemekleriyle ünlü Mardin seyahatiyle ödüllendirdi. Türkiye’nin dört bir tarafından 90 kişinin katıldığı gezide Diyarbakır, Hasankeyf, Midyat ve Mardin’de yer alan antik kent, medrese, kilise, manastır gibi birçok tarihi yerler ziyaret edildi.

7-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenen gezi için Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, “Acentelerimizle bir araya geldiğimiz her etkinlik bizi mutlu ediyor. Bir arada olmaktan çok keyif alıyoruz. Bu sene Ferdi Kaza Sigortası kampanyası düzenledik ve başarı gösteren iş ortaklarımızla; tarihi milattan önceye dayanan, büyüleyici bir kültürel zenginliğe sahip olan Mardin’de buluştuk. Hepimiz için eşsiz bir deneyim oldu. Gezi sonunda iş ortaklarımızdan gelen olumlu geri dönüşlerden de çok memnunuz. Gezi kampanyalarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek.” dedi.

Unico Sigorta Hakkında

1988 yılından günümüze dek Türk sigorta sektörünün köklü oyuncularından biri olan ve Türkiye’nin önde gelen hayat dışı sigorta kuruluşlarından biri olan Unico Sigorta, farklı sektörlere yönelik özel ürünler ve uzman risk yönetimi çalışmalarıyla müşterilerine, kapsamlı ürün yelpazesini sunarak, seçili 1300’ün üzerinde iş ortağı, çözüm odaklı 180’nin üzerinde çalışanı ve takım ruhuyla hareket eden 7 bölgesi ile hizmet veriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑