KADIN

Ünlü Atlet Nagihan Karadere'den Kadınlara 34 beden olmanın sırrı

NAGİHAN KARADERE’NİN ADADAN SONRA ALDIĞI 12 KİLOYU NASIL VERDİĞİ KONUŞULUYOR

23 Ekim 2016 Saat: 10:38
Ünlü Atlet Nagihan Karadere'den Kadınlara 34 beden olmanın sırrı
Ünlü Atlet Nagihan Karadere'den Kadınlara 34 beden olmanın sırrı

Geçtiğimiz günlerde eşi ile yaşadığı sorunların basına yansıması ile gündeme gelen Nagihan Karadere, uzun süredir hazırlığı içinde olduğu özel zayıflama programını yakın çevresine 1 aydır sunduğu biliniyor.

Yarışmada açlık krizlerine giren ve yarışma sonrasında da yemekten hızını alamayan milli sporcu Nagihan Karadere, aldığı  kilolardan kısa zamanda kurtularak güzelliği ve formu ile herkesin dikkatini tekrar çekmeyi başarmıştı. 

Türk Mutfağına Sadık Kalarak Zayıflatıyor. 

Tok tutan ve tamamen türk mutfağına sadık kalarak bir diyet programı oluşturan Nagihan'ın sırrına ilk önce en yakın arkadaşları ortak olmuş.

ÜNLÜLERDEN NAGİ DİYETİNE DESTEK

Nagihan Karadere adadan sonra aldığı kilolarını uyguladığı diyet ve beslenme programı ile birleştirerek önce kendini forma soktu. Şimdilerde ise hem yakın çevresinden hem de sanat dünyasının ünlülerinden gelen taleplere yetişmeye çalışıyor. Uyguladığı tok tutan diyet ve beslenme programı ile birlikte yurt dışında keşfettiği çikolatalı ve çilekli protein bazlı bir içeceği de Türkiye’de kullanılmasını sağlayan Nagehan, hazırladığı evde egzersiz videosu ile de bu işe profesyonelce adım attığını gösterdi.

Protein yüklü çikolata ve çilek içeceği ile kilo vermeyi kabusu olmaktan çıkarıp keyifli bir lezzet ile sunan Nagehan’ın sunduğu bu program kısa sürede ünlüler tarafından da yoğun ilgi gördü.  Zayıflama programında kendi diyet listesini ve özel bir yaşam programı da sunan Nagehan’ın hedefi; aç bırakmadan herkesin evde yapabileceği egzersizlerle insanları zayıflatmak.

SANAT CAMİASINDAN BÜYÜK İLGİ

1,5 ayda kazandığı eski formu ve fit görünümü ile önce kendi çevresinin sonrada tüm camianın dikkatini çeken NAGİHAN KARADERE’nin hedefinde kiloları ile sorunlu olan ünlülerde var. Birçok ünlü ismin kendisinden destek almak için irtibata geçtiğini söyleyen NAGİHAN “Bana inanan ve programımı uygulayan herkes için kilo vermek hayal olmaktan çıkacak” diye de iddialı konuştu.

Profesyonel sporcu kimliği ile de tanıdığımız Nagehan’ın diyet programını ve egzersiz videosunu ise kısa zamanda internette yayınlayacağını da belirtti.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑