MAGAZİN

ÜNLÜ ESTETİSYEN CEM PAYASLI'DAN SERENAY SARIKAYA ÇIKIŞI

Yakın arkadaşı Selin Kabaklı’nın yeni programının ilk konuğu olarak kamera karşısına geçen Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem Payaslı, son günlerde çok konuşulan Serenay Sarıkaya’nın ayrık göğüsleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

9 Haziran 2024 Saat: 09:39
ÜNLÜ ESTETİSYEN CEM PAYASLIDAN SERENAY SARIKAYA ÇIKIŞI
ÜNLÜ ESTETİSYEN CEM PAYASLI'DAN SERENAY SARIKAYA ÇIKIŞI

Cem Payaslı konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi; ‘Ben Serenay Sarıkaya’nın memesinde silikon var mı, yok mu bilmiyorum!.. Eğer Serenay Sarıkaya’nın memesinde silikon yoksa ve o memeler bu kadar ayrıksa, bu kıyafettendir!.. Zaten O’nun memesi bu kadar ayrık olsa; O, o kıyafeti giymez!.. O’nun giydiği kıyafet, her iki memeyi dışarıya itiyor. Ben asla Serenay Sarıkaya’nın memelerinin bu kadar ayrık olduğunu düşünmüyorum, orada bir kıyafet hilesi var. Bu da modacıların başarısı!.. Diyelim ki o memeler o kadar ayrık olsun ve üzerinde o kıyafet olmasın, eğer içinde silikon yoksa, doğuştan bir gelişimsel sıkıntı!.. Bunun tedavisi de zor!.. Ama eğer, protez varsa ve bu kadar ayrıksa, bu cerrahi bir hatadır!..

Selin Kabaklı’nın Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem PAYASLI ile yaptığı röportajın tamamı ve birbirinden ünlü ve özel konuklarıyla yapacağı çok özel sohbetleri, çok yakında kendi Youtube kanalında yayında olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑