YAŞAM

Ünye Belediyesi personeline göz taraması yapıldı

Ünye Belediyesi'nin Samsun Dünya Göz Hastanesi ile yaptığı çalışma kapsamda belediye personeli göz taramasından geçirildi.

25 Ocak 2013 Saat: 11:35
Ünye Belediyesi personeline göz taraması yapıldı
Ünye Belediyesi personeline göz taraması yapıldı
Ünye Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi Samsun Şubesi arasında yapılan kurum indirim anlaşması çerçevesinde bütün personele göz bakım hizmeti verildi. Gözlük kullananlara gözlük numaralarının uygun olup olmadığı konusunda bilgiler verildi. Konu ile ilgili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Dünya'da insanların en önemli değerlerinden bir tanesi olan gözlerimiz çok önemlidir. Bu manadan dolayı personelimiz, Ünyeli'miz bizim için çok önemlidir. Dünya Göz Hastanesi ile birlikte yapmış olduğumuz sosyal paylaşım çerçevesinde ve sözleşme çerçevesinde gözlerimizle alakalı bir takım uygulamalar yapacaklar. İlerleyen zamanlarda da Ünyeli hemşehrilerimizle bunu paylaşacağız. Bu konuda neler yapılabilir diye fikir alış verişinde bulunacağız. Onların da Samsun'da yakın bir mesafede olduklarından dolayı şanslıyız diye düşünüyoruz. İnşaallah beraberce güzel işler yapacağız." diye konuştu. 

Ardından Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, ilk göz muayenesi oldu. Başkan Arpacıoğlu'nun kullandığı gözlüğün gözüne uygun olduğu tespit edildi. Daha sonra basın mensupları ve belediye personeli de aynı hizmeti aldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑