BELEDİYE

Urlalılar Engelliler haftasında kahvaltıda bir araya geldi

Urla Belediyesi Engelliler Haftası dolayısıyla Urlalı engelli vatandaşlarına kahvaltı düzenledi.

15 Mayıs 2015 Saat: 21:36
Urlalılar Engelliler haftasında kahvaltıda bir araya geldi
Urlalılar Engelliler haftasında kahvaltıda bir araya geldi

Rahatla At Çiftliğinde düzenlenen kahvaltıya katılan engelli vatandaşlar ve ailelerine, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cemir Erdemir, Urla Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Urla Müftüsü Ali Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özgür Çakmak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Mehtap Baydak, muhtarlar ve Türk Kızılayı Urla Şubesi eşlik ettiler.

 

Birlik ve beraberlik içinde keyifli bir kahvaltının yaşandığı organizasyonda Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri yer aldı. Ana sınıfı öğrencilerinin işitme engelliler için “Andımız”ı işaret diliyle anlatımlarının ardından, yine işaret diliyle şarkılar söyleyerek izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattılar. 3 yıldır engelli vatandaşlar için atık yağ ve mavi kapak toplama kampanyasını yürüten okulun ortaokul öğrencileri ise bacaklarını kullanamayan insanlara yardım etmenin ve çevrelerini temiz tutmanın mutluluğunu yaşayarak, kampanya sayesinde elde ettikleri tekerlekli sandalyeyi Kaymakam, Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Başsavcısı eşliğinde engelli ailesine hediye ettiler.

 

En büyük engelin sevgisizlik olduğunun vurgulandığı buluşmada hep birlikte şarkılar söylendi. Türk Kızılayı Urla Şubesi’nin yaptığı oyuncakları çocuklara dağıtan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Sibel Uyar, kahvaltıda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑