GÜNCEL

Üsse gizlice girdiğim doğru değil

İncirlik Üssü'nde görevli ABD'li askerleri ziyaret eden Hollywood yıldızlarıyla düzenlenen etkinlikte fotoğraf çektiren Türk genci, sosyal paylaşım sitesinde 'üsse gizlice girdiği' yönünde kendisi adına yapılan pa

8 Aralık 2016 Saat: 20:41
Üsse gizlice girdiğim doğru değil
Üsse gizlice girdiğim doğru değil

AA

Sarıçam ilçesindeki İncirlik Üssü'nde görevli ABD'li askerler  düzenlenen bir etkinlikte "Kaptan Amerika" filminin aktörü Chris Evans, bir çok  filmde rol alan aktris Scarlett Johansson, NBA oyuncusu Ray Allen, şarkıcı Craig  Campbell ile bir araya geldi.

Etkinlikte, Hollywood yıldızlarıyla fotoğraf çektiren Mustafa  Erdinç'in bir sosyal paylaşım sitesinde bu fotoğrafları yayınlayarak "Üsse  gizlice girdiği" yönünde paylaşımda bulunduğu iddia edildi.

AA muhabirinin telefonla ulaştığı Erdinç, etkinliğe burada görevli bir  yakınının refakatinde girdiğini, isminin nizamiye girişindeki kayıt defterinde  yer aldığını belirtti.

Erdinç, sosyal paylaşım sitesinde kendisinin bu paylaşımı yapmadığını,  tanımadığı birinin fotoğrafını çekip kendisi adına paylaşımda bulunduğunu öne  sürdü.

Sosyal paylaşım sitesinin yöneticilerine ulaşarak yaşadığı sorunu  anlattığını ifade eden Erdinç, "Görüşmemizden sonra sitedeki fotoğraflar ve  yazılar kaldırıldı" dedi.

Öte yandan, polis ekipleri de yaptıkları araştırmada Erdinç'in  İncirlik Üssü'ne yasal yollarla girdiğini belirledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑