GÜNCEL

Üvey Babasını Öldürdü..

Konyada evinde öldürülmüş olarak bulunan 40 yaşındaki adamın katili, bir süredir ayrı yaşadığı eşinin çocuğu çıktı.

13 Ağustos 2012 Saat: 12:11
Üvey Babasını Öldürdü..
Üvey Babasını Öldürdü..

Konya'da evinde öldürülmüş olarak bulunan 40 yaşındaki adamın katili, bir süredir ayrı yaşadığı eşinin çocuğu çıktı. Polis cinayeti işleyen üvey evladı montunu evde unutması sayesinde tespit ederek yakalamayı başardı. 

Dün ortaya çıkan olayda, 40 yaşındaki Hosrof Altıntaş'ın merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'ndeki evinde cinayete kurban gittiği belirlenmişti. 40 yaşındaki Altıntaş'ın öldürülmesiyle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Evde yapılan ilk incelemede alkol şişeleri ve genç birine ait mont bulundu. Polis, Altıntaş'ın husumetli olduğu şahısları araştırırken eve kimlerin rahat girebileceğini de dikkate aldı. Yapılan çalışmada Altıntaş'ın, üvey oğulları yüzünden 1 yıl önce eşi Dilek A. ile (37) ayrı yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Polis, Recep D'nin 10 gün önce üvey babasının evine gelerek tüfekle ateş açtığını öğrenmesi üzerine harekete geçti. İlk önce anne Dilek A. ve oğlu K.D'nin gözaltına alınmasının ardından evdeki montun Recep D'ye ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine polis şüpheli Recep D'yi merkez Meram ilçesinde yakaladı. Cinayeti itiraf eden şüpheli Recep D, "Perşembe günü akşam üvey babamın evine arkadaşım Y.E. ile gittim. Burada üvey babamla alkol aldık. Annemle bir araya gelmesini istedim. O bizi bahane edip küfürler edince evde bulunan pompalı tüfekle ateş ettim. Sonra da tüfeği kardeşimle annemin evine sakladık" dediği öğrenildi. 

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Recep D. cinayet suçundan, kardeşi K.D. (16), arkadaşı Y.E. (15) ve annesi Dilek A. yardım etmek ve olayı bilerek gizlemek suçundan adliyeye sevk edildi. Suç aleti tüfek annenin evinde çıkarken, aynı zamanda 2 adet tabanca ve bir adet de bıçak ele geçirildiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑