GÜNCEL

Uyuşturucu baronlarına büyük darbe

Manisa'da uyuşturucu operasyonunda 58 kişi gözaltına alındı

23 Ocak 2013 Saat: 16:34
Uyuşturucu baronlarına büyük darbe
Uyuşturucu baronlarına büyük darbe
Manisa Merkez ve Saruhanlı İlçesi'nde polis tarafından, sokakta uyuşturucu sattığı ileri sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 58'e yükseldi. Yaşları 18'den küçük olan 8 kişinin Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği bildirildi. Gözaltındaki şüphelilerin sorgusu sürüyor.
Manisa Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu sattığı iddia edilen kişileri takibe aldı. Şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen polis ekipleri, teknik ve fizikiyi takibin ardından bugün saat 05.00 sıralarında kent merkezi ile Saruhanlı İlçesi'nde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon kapsamında 50 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin ev ve işyerlerinde de uyuşturucu operasyonları için eğitilen köpeklerle arama yapıldı.
Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ele geçirilen malzemelerle ilgili daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑