KKTC

Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı 'bonzai'yle yakalandı

KKTC Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Talat Yöntem, işlettiği tatil köyündeki odasından uyuşturucu madde çıkması üzerine tutuklandı.

6 Temmuz 2014 Saat: 12:47
Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı 'bonzai'yle yakalandı
Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı 'bonzai'yle yakalandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 7 yıl önce Uyuşturucuyla Mücadele Derneği'ni kuran Talat Yöntem'in işletmecisi olduğu tatil köyüne uyuşturucu baskını düzenlendi. 

Aldıkları bir ihbarı değerlendiren narkotik ekipleri, Yöntem'in işletmecisi olduğu Girne Çatalköy'deki Serinli Tatil Köyü'ne geldi. Otel resepsiyonunda 2 gram Bonzai türü uyuşturucu ele geçirildi. 

Sabah'ın haberine göre, Yöntem'in kullandığı resepsiyon odasında da yine yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik Bonzai türü uyuşturucu madde bulundu. 

POLİSLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI 
Hakkında uyuşturucu kullandığı ve uyuşturucu satışı gerçekleştirdiği iddiaları olan Yöntem, karşısında polisleri görünce şoke oldu. Yöntem'in polisleri "Uyuşturucu ile yıllardır mücadele eden bir derneğin başkanıyım" şeklindeki ikna çabası işe yaramadı. Tutuklanan Yöntem önceki gün Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Yöntem hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı. 

Daha önce de KKTC Sayıştayı, bir dönem tedavi merkezi kurulması için piyango ve ikramiye düzenlenen derneği mercek altına almıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑