GÜNCEL

Vali Mutlu'dan müdahale açıklaması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, polisin Gezi Parkı'na yapılan müdahale sonrası açıklamada bulunuyor.

15 Haziran 2013 Saat: 23:42
Vali Mutlu'dan müdahale açıklaması
Vali Mutlu'dan müdahale açıklaması
Artık Gezi Parkı'ndaki eylemlerini bekleyişlerini bitirmelerini kendilerinden istediğimiz gençlere ve orada beklemekte olan eylemci gruplara yönelik bir müdahalemiz oldu. Bunu yaparken özellikle yarım saati aşkın bir süre 40 dakikaya yakın parkın boşaltılması yönünde önemli duyurular yaptık.

Marjinal grupların polisimizle bir çatışma pozisyonu oldu. Bunlara da uygun bir müdahaleyle Gezi Parkı boşaltılmış oldu. Gezi Parkı'yla ilgili yapmış olduğumuz bu çalışmanın fevkalede düzgün, sıkıntı olmaksızın, kısa sürede tamamlanmış olması memnuniyet oluşmuştur.

Gençlerin ve diğer ziyaretçilerin anonslarımızla gezi parkını boşaltmış olmalı ve emniyet güçlerinin müdahalesiyle sıkıntılı bir vaka oluşmamıştır. Bu gençlerimizle şahsım temas kurmak suretiyle önemli görüşmeler yaptım. Bütün bir gece boyunca gece 12'den sabaha kadar sürdürüğümüz bu görüşmelerde aramızda iyi sohbetin olduğunu da kamuoyunda paylaştık.

Gençlerimizden her zaman istediğimiz verdikleri mesajın iyi anlaşılmış olduğunu, bunun da hükümet düzeyince başbakanımızın açıklamalarıyla karşılık bulduğunu, hem mahkememizin verdiği kararlar doğrultusunda hareket edileceğini, şayet mahkemelerimizin vereceği karar projede herhangi bir uygulamaya ilişkin pozitif nitelikte olursa bunun genede halkımızın oyuna sunulacağı ifade edilmiş ve paylaşılmıştır. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑