GÜNCEL

Vali Yerlikaya'dan kritik görüşme

İstanbul'daki kafe ve restoranlar için ilk adım

23 Şubat 2021 Saat: 23:09
Vali Yerlikayadan kritik görüşme
Vali Yerlikaya'dan kritik görüşme

Vali Yerlikaya'dan kritik görüşme

İstanbul'daki kafe ve restoranlar için ilk adım

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Genel Başkanı Ramazan Bingöl ve Yönetim Kurulu üyeleriyle 1 Mart'tan itibaren uygulanması beklenen kademeli normalleşmeye geçiş süreci ile ilgili yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.  

Korona virüs salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında kısıtlama getirilen kafe, restoran ve lokantaların ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Geçen hafta yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Salgın tedbirleriyle sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır" dedi.

KAFE VE RESTORANLAR İÇİN KRİTİK ADIM

Tüm bu gelişmelerin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kafe ve restoranlar için ilk adımı attı. Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Genel Başkanı Ramazan Bingöl ve Yönetim Kurulu üyeleriyle #İstanbul'da kademeli normalleşmeye geçiş sürecinde yapılması gereken çalışmaları değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑