SPOR

VE NURİ ŞAHİN İMZAYI ATTI!

Milli futbolcumuz Nuri Şahin yeni sezonda İngiltere Premier Ligde top koşturacak...

23 Ağustos 2012 Saat: 13:48
VE NURİ ŞAHİN İMZAYI ATTI!
VE NURİ ŞAHİN İMZAYI ATTI!

Real Madrid'de geçtiğimiz sezon sadece 4 kez forma şansı bulabilen 23 yaşındaki Nuri Şahin, bir yıllığına kiralık olarakİngiltere'nin ünlü takımlarından Arsenal'e transfer oldu.

İNGİLTERE'DE KENDİNİ İSPATLAYACAK

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Borussia Dortmund kulübünden Real Madrid'e transfer olan ancak istenilen performansı sergileyemeyerek yedek kalan Nuri Şahin, İngiltere'de kendini gösterecek.

WENGER'DEN BÜYÜK ÖVGÜ

Nuri Şahin'i ikinci bir Fabregas olarak gördüğünü vurgulayan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, "Nuri benim takımda dünya klasına yükselir" diyerek milli futbolcumuzaövgü yağdırdı. İngiliz kulübü, Nuri Şahin'i 17 yaşında iken de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu.

MOURINHO: NURİ REAL'DE ŞANS BULACAK

Real Madrid Teknik direktörü Mourinho ise "Futbolda dün yoktur, hep bugün ve yarın vardır" diyerek Nuri Şahin'in devamlı forma şansı bulabileceği bir takımda oynayıp tecrübekazandıktan sonra Real'da şans bulacağını söyledi. 2017 yılına kadar Real Madrid'le beş yıllık daha sözleşmesi bulunan Nuri Şahin, Arsenal'de Alman milli takım futbolcuları Lukas Podolski ile Mertesacker ile birlikte oynayacak.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑