TURİZM

VİCEROY'dan İstanbul ve Bodrum'a otel yatırımı

Maldivler ve Miami gibi lüks tatilin simgesi olan destinasyonlardaki otelleri ile dikkat çeken Viceroy Hotels, İstanbul Bebek ve Bodrumda otel yatırımı yapacak

4 Ağustos 2012 Saat: 16:11
VİCEROY'dan İstanbul ve Bodrum'a otel yatırımı
VİCEROY'dan İstanbul ve Bodrum'a otel yatırımı

İstanbul'un artan turizm potansiyeli dünyaca ünlü lüks otel markalarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Raffles, The Edition, Mandarin, Jumeirah, Le Meridien gibi lüks otel markalarının gözdesi İstanbul'a yeni bir marka daha geliyor.

Maldivler ve Miami gibi lüks tatilin simgesi olan destinasyonlardaki otelleri ile dikkat çeken Viceroy Hotels, otel planlarına İstanbul'u da ekledi.

Şirketin 2013 yılı bitmeden hizmete alacağı Viceroy istanbul oteli Avrupa yakasında Bebek sırtlarında hizmet verecek.

Timur Holding ile Nef Bebeköy projesi için anlaşmaya varan Viceroy Hotels, 10 bağımsız binadan oluşacak tesiste 58 oda ile konuklarına hizmet verecek.

Lüks segmentteki otelde, toplantı ve etkinlik organizasyonlarına yönelik özel alan düzenlemelerinin yanı sıra açık hava sanat galerisi, lüks restoranlar, fitness ve SPA merkezi yer alacak.

Viceroy Hotels, Bodrum Koyunbaba Koyu üzerinde Safir Group tarafından hayata geçirilecek olan otelin işletmesini yapmak üzere de geçtiğimiz yıl anlaşma yapmıştı. 32 dönümlük alana yayılan projenin 2014 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑