BELEDİYE

‘’Vites yükseltin’’ talimatı

Milli İrade Meydanı’nda incelemede bulunan Genel Sekreter Gündoğdu, projenin hızlı ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi

13 Kasım 2022 Saat: 11:05
‘’Vites yükseltin’’ talimatı
‘’Vites yükseltin’’ talimatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli markasını inşa etmek için başlattığı projeler tüm hızıyla devam ediyor. Bu projelerden biri olan ve tamamlandığında dünya meydanlarıyla boy ölçüşecek Milli İrade Meydanı’nda da çalışmalar yoğun tempoyla ilerliyor. 50 bin metrekarelik meydanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Müteahhit firma yetkilileri ile görüşen Genel Sekreter Gündoğdu, projenin ivedilikle bitirilerek kente bir an önce kazandırılması talimatını verdi.

 

PROJE HIZLI İLERLİYOR

Milli İrade Meydanı’nda incelemede bulunan Genel Sekreter Gündoğdu’ya Genel Sekreter Yardımcıları Sadık Uysal ve Hasan Aydınlık, daire başkanları ve müteahhit firma yetkilileri eşlik etti. Büyükşehir proje koordinatörleri ve firma yetkililerinden projenin durumu hakkında bilgi alan Gündoğdu, projenin hızlı ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

BAŞKAN PROJEYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Firma yetkilileriyle görüşen Gündoğdu, “Projede planlanan sürecin önünde olmamız başta Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere hepimizi memnun ediyor. Tahir Başkanımız projeyle yakından ilgileniyor ve gelişmeleri takip ediyor. Projede önde gidiyoruz ama bu bize yetmez. Daha hızlı olmalıyız. Sizden beklentimiz vitesi biraz daha artırmanız. Kocaeli bu projenin bitmesini sabırsızlıkla bekliyor. Bu yüzden bir an önce bitirmeniz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

KENTE DEĞER KATACAK

Bitirildiğinde bölgenin cazibe merkezi olacak Milli İrade Meydanı projesinde değişebilir ve yenilenebilir olarak öngörülen, öğrenme, paylaşma ve hareket fonksiyonlarına hizmet eden toplam 2 bin 796 m² tek katlı parçalı kapalı alan inşa edilecek. Alan içerisinde ayrıca 125 kişilik çok amaçlı salon, fitness ve spor stüdyosu, kitap kafe, eğitim atölye ve sınıfları, kafe yapıları yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑