SPOR

Waterfront; sporun da ötesinde

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde hizmet veren Waterfront Sport Center, kusursuz donanımıyla yükselişini sürdürüyor

25 Eylül 2013 Saat: 19:58
Waterfront; sporun da ötesinde
Waterfront; sporun da ötesinde

Başiskele Körfez Mahallesi Harb-İş Caddesi No:72/A adresinde geçtiğimiz nisan ayının sonunda kapılarını spor tutkunlarına açan Waterfront Sport Center, bodrum ve zemin dahil dört katlı ve toplam 2 bin 500 metrekare alanlı binada sizlere sağlıklı sporun ötesinde bir çok aktivite imkanı da sağlıyor.

MİLLİ SPORCULAR EŞLİĞİNDE SPOR İMKANI

Kocaeli’nin branşlarında başarıları Türkiye sınırlarını aşan milli sporcular Şule Şahbaz, Nurcihan Gönül ve Bilal Savdert tarafından hizmet verilen merkezde fitness, plates,kick box ve bilek güreşi dallarının uzman hocaları, sizleri en sağlıklı ve doğru yöntemlerde spor yapabilmeniz için yönlendiriyor.

SPA, SAUNA VE TÜRK HAMAMI

Waterfront Sport Center ayrıca dileyen konuklarına spa,sauna ve Türk hamamı hizmetlerini de en mükemmel bir şekilde vermekte. Bu hizmetler bay ve bayanlar için ayrı ayrı verilirken, üç ayrı bölüm ve üç ayrı ısıda tutulan ve 75 metrekarelik Türk hamamı da bu gibi spor merkezleri arasında birinci sırayı koruyor.

OTİSTİK ÇOCUKLARA SPOR İMKANI

Kısa sürede Kocaeli’nin gururu olan ve çıtayı yükselten spor merkezinin en anlamlı hizmetlerinden birisi de otistik çocuklara verilen spor hizmeti. Otistik çocuklarını spor merkezine getiren anne ve babalar gözleri arkada kalmadan, gönül rahatlığıyla çocuklarını konusunda deneyimli ve uzman eğitmenlere bırakıyor.

AVRUPA STANDARTLARINDA YÜZME HAVUZU

Waterfront Sport Center’ın verdiği bir başka hizmet ise, geometrik ve asimetrik yapısıyla, göz zevkini de okşayan modern, Avrupa standartlarındaki yüzme havuzu. Yaz aylarında havuzun keyfini çıkartırken, aquaparklı yarı olimpik yüzme havuzu keyifli bir gün geçirmenize olanak sağlıyor.

HER TÜRLÜ ORGANİZASYON

Waterfront Spor Center yalnızca bu hizmetler vermiyor. Kocaeli’nin başarılı ve girişimci iş kadını Olcay Bilgin’in sahibi olduğu Öyküm Konsept Organizasyon şirketi, düğün, nişan, sünnet düğünü, özel davetler ve özel yemekler gibi etkinlikler için gerek havuz başında olsun ve gerekse merkezin kapalı mekanın da olsun, en güzel ve kusursuz organizasyonlara imza atıyor.

ÜYELİK SİSTEMİ UYGULANMAKTA

Günü birlik girişlerin de mümkün olduğu merkezin ortaklarından Şule Şahbaz, üyelik sisteminin de mevcut olduğunu belirttti.100 araçlık otoparklarının da mevcut olduğunu dile getiren Şule Şahbaz, “Kocaeli ve Kocaeli halkına böyle bir tesis kazandırmanın ve kısa sürede halk tarafından benimsenmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız her zaman konuklarımızın en sağlıklı ve güvenilir ortamda spor yapabilmelerini sağlamak. Hedefimiz çıtayı her zaman daha yukarılara taşımak” dedi.

BAYANLARA ÖZEL SAATLER

Şule Şahbaz, spor merkezlerinde bayanlara özel saatler olduğunun altını çizerek, “ Hafta içi her gün saat 15.00’e kadar bayanlara hizmet veriyoruz. Saat 15.00’ten sonra ise bay ve bayan karma hizmet vermekteyiz. Karma sistemden konuklarımız hafta sonları tam gün yararlanabiliyorlar. Öte yandan spor yapmaya gelen ailelerin çocuklarını bırakabilecekleri bir çocuk oyun odamız ve ayrıca restoran ve kafe hizmeti de konuklarımıza sunulmakta” diye konuştu.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront
Waterfront

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑