YEME & İÇME

Yada Sushi, şubeleşerek büyümeye devam ediyor

Uzakdoğu mutfağının öncülerinden Yada Sushi, lezzet ağını genişletmeye devam ediyor. İlk şubesi İstinye’nin ardından Galataport ve Bodrum’da iki yeni şube, Girne ve Belek’ te de iki franchise olmak üzere beş farklı noktada hizmet veren Yada Sushi,

5 Aralık 2022 Saat: 16:51
Yada Sushi, şubeleşerek büyümeye devam ediyor
Yada Sushi, şubeleşerek büyümeye devam ediyor

Uzak Doğu esintilerinin kendini hissettirdiği ambiyansı ve ezber bozan sushileri ile Yada Sushi, alanında uzman şeflerin hazırladığı lezzetleri ile keyifli buluşmaların adresi.

Mimarisini, Japon estetik felsefesi ve yaşam biçimi olan wabi-sabi’den ilham alarak tasarlayan Yada Sushi, her şubesinde felsefesine uygun olarak kendinizi zamanın akışına bırakacağınız sade şıklığıyla, doğal taşların ahşap ile bütünleşen mimari dokusu, el yapımı seramik tabakları, kendine has sunumları, Japon ağacı kokulu ambiyansı, keyifli müzikleri, kokteyl barı ve keşfedilecek yeni lezzetleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Uzak Doğu Mutfağı severler Yada Sushi’de Buluşuyor

Yada Sushi’nin klasikleşen lezzetlerinin yanı sıra bir çok deneysel yeni lezzet de menüde yer alıyor.  Ebi Snow, Cano roll ve imza ürünleri Crispy Red Chicken damak zevkine önem verenler için harika bir kazanım.  Damak zevkine uygun hafif lezzetlere yönelen misafirleri için ördekli salata, poke bowl gibi seçenekler de sunan Yada Sushi; crazy nigiri, tiger ramen gibi ürünleriyle de iddiasını ortaya koyuyor.

Gün boyunca eşsiz seçeneklerle hem göz hem de damak zevkine hitap eden Yada Sushi’ nin benzersiz lezzet yolculuğuna katılmak için rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑