GÜNCEL

Yakalanınca ağladı

Adana'da polisin uygulamasında ehliyetsiz olduğu için otomobili çekilmek istenen Durdu G. (25), araca binip kaçtı. Otomobili çekmek için çalışan çekici Ercan Eldek’i (42) araçla sürükleyerek yaralayan ve 20 kilometre süren kovalamacanın ardından poli

4 Haziran 2019 Saat: 09:48
Yakalanınca ağladı
Yakalanınca ağladı

Saat 01.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’nda uygulama yapan polis, 31 ATG 81 plakalı otomobili durdurdu. Sürücü Durdu G.’nin ehliyetsiz olduğunu tespit eden ekipler, çekici çağırarak otomobili otoparka çektirmek istedi. Çekici Ercan Eldek’in otomobilde işlem yaptığı sırada içerideki bir özel eşyasını almak bahanesiyle araca yönelen Durdu G., aracı çalıştırıp yanındaki kadın arkadaşıyla kaçmaya başladı.

Otomobilin kaçışı sırasında araca takılan Eldek de sürüklenerek yaralandı. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmayı sürdüren Durdu G., önce Hilmi Kürklü Bulvarı’na buradan da İsmet Atlı Caddesi’ne geçti. Polisleri peşine takan ve 80’inci Yıl Bulvarı’nda kaçmaya devam eden Durdu G., daha sonra Alparslan Türkeş Bulvarı’na çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑