YAŞAM

Yaralı adam sedyeden de düşürüldü ve öldü!

Niğde'de baca temizlemek için çıktığı çatıdan düşerek yaralanan yaşlı adam, götürüldüğü hastanede ambulanstan indirilmek istenirken sedyeden düşmesi sonucu öldü.

14 Ocak 2013 Saat: 17:25
Yaralı adam sedyeden de düşürüldü ve öldü!
Yaralı adam sedyeden de düşürüldü ve öldü!
Niğde merkeze bağlı Gümüşler kasabasındaki iki katlı evinin çatısına baca temizlemek için çıkan 76 yaşındaki A.Y.'nin dengesini kaybederek düştü.

A.Y.'nin çatıdan düştüğünü gören komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, bilinci kapalı olan A.Y.'yi Niğde Devlet Hastanesi'ne getirdi. Sağlık ekiplerinin hastaneye yetiştirmek için büyük mücadele verdiği A.Y., ambulanstan indirildiği sırada sedyeden düştü.

Sağlık ekipleri tarafından yeniden sedyeye konulan A.Y. doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı

Niğde'de evinin damından düşerek ağır yaralanan bir kişinin hastaneye sevki esnasında, 112 ambulansının sedyesinden düşürülerek hayatını kaybettiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. 

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Bazı internet sitelerinde Niğde'de evinin damından düşerek ağır yaralanan kişinin hastaneye sevki esnasında, 112 ambulansının sedyesinden düşürülerek hayatını kaybettiği şeklinde iddialar içeren haberler yer almıştır.

Söz konusu olaya ilişkin olarak Denetim Hizmetleri Başkanlığı tarafından bir müfettiş görevlendirilmiş ve soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma sonucu kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır.'

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑