GÜNCEL

Yasa dışı dinleme operasyonunda 4 polis tutuklandı

Sivas merkezli yasa dışı dinleme operasyonunda dört polis, cezaevine gönderildi.

27 Mart 2015 Saat: 08:46
Yasa dışı dinleme operasyonunda 4 polis tutuklandı
Yasa dışı dinleme operasyonunda 4 polis tutuklandı

13 Mart’ta Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen emniyetteki ‘yasa dışı dinleme’ operasyonunda mahkeme tarafından serbest bırakılan ancak savcının itirazı üzerine Tokat Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında tutuklama kararı çıkartılan 5 polisten Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A., 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ş.P., komiser M.A. ve polis memuru İ.A. görev yaptıkları illerde yakalandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Sivas’ta görev yapan F.A., Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, önce Sivas Adliyesi’ne daha sonra da Tokat Adliye Sarayı’na götürüldü. F.A., tutuklama kararının Tokat Sulh Ceza Hakimliği’nde yüzüne okunmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ş.P., M.A. ve İ.A. ise görev yaptıkları illerdeki adliyelerde, tutuklama kararının Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden kendilerine iletilmesinin ardından cezaevine gönderildi.

Ankara’da görev yapan ve hakkında tutuklama kararı çıkartılan Başkomiser C.K.’ye ise kararın ardından henüz ulaşılamadığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑