GÜNCEL

Yasak aşk cinneti

Adana'da ailesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 'evden uzaklaştırma' cezası alan adam, eşi Songül Yılmaz'ı (27) öldürüp, karısının ilişki yaşadığını ileri sürdüğü komşusu Çetin Altun'u (36) tabanca i

20 Temmuz 2013 Saat: 16:08
Yasak aşk cinneti
Yasak aşk cinneti
Cinayet sonrası kayıplara karışan Y.Y.'nin (39) psikolojik rahatsızlığı nedeniyle Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. 

Olay, merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, babasına ait evin zemin katında oturan ve işsiz olan Y.Y. ailesine uyguladığı şiddet nedeniyle 3 çocuk annesi eşi Songül'ün şik'yetiyle evden uzaklaştırma cezası aldı. 

Sağlık sorunları bulunan Y.Y., iddiaya göre eşinin aynı mahallede oturan Çetin Altun ile ilişki yaşadığı bilgisini aldı. Sabah saatlerinde pusuya yatan Y.Y. mahallede otomobiline binen Altun'a ruhsatsız silahı ile ateş açtı. Altun, kafasına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, zanlı Y.Y. yaklaşık 50 metre mesafedeki evine giderek eşini hedef aldı. Başından tek kurşun isabet eden Songül Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı Çetin Altun, Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Altun'nun hayati tehlikesi devam ediyor. 

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası kadının cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Komşularının ifadelerine göre ailede sık sık tartışma ve kavganın yaşandığı ve öldürülen Songül Yılmaz'ın kimi zaman evi terk ettiği belirtildi. Kayıplara karışan Y.Y.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı. 

Zanlı Y.Y.'nin daha önce de borcu yüzünden evinin elektriği kesilince eşi ve çocuklarını rehin alıp, evini yakmıştı. 31 Mart 2011'de dönemin İçişleri Bakanı Osman Güneş'in Adana Valiliği'ni ziyareti öncesi eşi ve çocuklarıyla eylem yapan Y.Y., güçlükle ikna edilmişti. Kaynakçılık yaptığını, ancak yaşadığı beyin kanaması sonucu kısmi felçlik geçirdiğini belirten Y.Y. engelli raporu almak için uğraştığını, ancak tüm girişimlerine rağmen bunu başaramadığını öne sürmüştü. Daha sonra Bakan Osman Güneş'in talimatıyla Y.Y.'ye çeşitli yardımlar yapılmıştı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑