OTOMOBİL

Yasal modifiyeli Nissan Juke Türkiye’de

Nissan’ın motor sporlarından ilham alarak tasarladığı Juke Nismo, en sonunda Türkiye’ye geldi.

2 Eylül 2013 Saat: 09:28
Yasal modifiyeli Nissan Juke Türkiye’de
Yasal modifiyeli Nissan Juke Türkiye’de
Nissan Markasının motorsporlarındaki araçlarını tasarlayan Nismo imzalı araç, daha fazla sürüş zevki yaşamak isteyenlere farklı bir seçenek olarak pazara sunuluyor. Manuel şanzımanlı ve önden çekişli model için 98 bin 900 liralık etiket belirlenirken, otomatik vitesli 4x4 versiyon 129 bin 900 liradan satılacak.

Süet spor koltuklar

Avrupa’da satışa sunulan ilk Nismo modeli olan yeni araç sportif tasarımı, aerodinamik yapısı, geliştirilmiş performansı ve yüksek yol tutuşuyla dikkat çekiyor. Modifiye edilmiş ön ızgara, hava akımını kontrol edebilen arka spoiler, ön ve arka tamponların daha alçak oluşu yüksek hızlarda dahi aracın yere sağlam basmasını sağlıyor. İç mekanda ise süet spor koltuklar, vites topuzu ve direksiyon simidi dikkat çekici sportif detaylar arasında.

Düşük vergi dilimini 19 cc ile kaçırıyor

Araçta görev yapan DIGT direkt enjeksiyonlu turbo şarjlı motor, 1618 cc’lik hacmiyle yüksek vergi diliminde yer alıyor. Vergi sistemine takılan bu 19 cc, neyse ki performansıyla kendini amorti ediyor. 200 beygir güç ve 250 nmtork üreten motor, 6 ileri manuel ve Xtronic CVT isimli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip. Manuel şanzımanlı 4x2model, 0’dan 100 km/s sürate 7,8 saniyede çıkarken, saatte 215 kilometre hıza ulaşabiliyor. Otomatik vitesli 4x4 versiyonunda ise bu değerler sırasıyla 8,2 saniye ve 200 km/s.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑