SİYASET

Yavaş'tan Soyer'e: Göz merceği taranarak girilen bir oda var...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mansur Yavaş'ın kendisine Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde bir odanın, retina taramasıyla girilen bir oda olduğunu belirttiğini söyledi. Soyer, yeni başkan Mansur Yavaş'ın odaya henüz giremediği açıkladı.

17 Nisan 2019 Saat: 09:25
Yavaştan Soyere: Göz merceği taranarak girilen bir oda var...
Yavaş'tan Soyer'e: Göz merceği taranarak girilen bir oda var...

İrfan Değirmenci'nin konuğu olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Mansur Yavaş'ın Ankara belediye binasının 12. katında yer alan retina taramasıyla girilebilen odaya henüz giremediğini belirtti.

Ankara'daki temasları hakkında açıklamalar yapan Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye binasında göz merceği taraması ile girilebilen bir oda olduğunu kendisine söylediğini belirtti.

Soyer, "Mansur beyi ziyaretimizde, "12'nci katta bir oda bulunuyor, ben hala oraya giremedim, göz merceği taranarak girilen bir oda" ifadesinde bulundu. Nasıl bir ruh hali ile belediye yönetilmiş, nasıl belediye yönetimidir anlaşılır değil. Allah kolaylık versin, Mansur Bey'e, çok zor bir iş. Bütün o 25 yılın tortusu, o ruh hali ile yönetilen bir belediyeyi yeniden insanlara sevgi ve saygıyla hizmet edecek noktaya taşımak çok zor." sözlerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑