GÜNCEL

Yavru kediyi parçaladı, serbest bırakıldı

Adana'da yaşayan Ali Urak, vahşiliğiyle 'Yeter artık' dedirtti

26 Mart 2018 Saat: 20:11
Yavru kediyi parçaladı, serbest bırakıldı
Yavru kediyi parçaladı, serbest bırakıldı

Yavru kediyi parçaladı, serbest bırakıldı

Adana'da yaşayan Ali Urak, vahşiliğiyle 'Yeter artık' dedirtti

Davalık olduğu gelini Zeytin Urak'ı tehdit eden Urak, torunlarının gözü önünde yavru bir kediyi parçalayarak katletti. Torunlarını da tehdit eden vahşi insan, hayvanlarla ilgili yasadaki boşluktan faydalandı ve serbest bırakıldı.

Olay Adana Yüreğir'de meydana geldi. Eşi cezaevinde olan Zeytin Urak, kayınpederlerinin arsasının üstüne yaptıkları ev yüzünden Ali Urak’la mahkemelik oldu. Davanın nedeni kayınpeder Ali Urak’ın söz konusu evin tapusunu diğer oğlunun üzerine yapması ve gelini Zeytin Urak'dan 10 bin TL para istemesiydi.

Mahkeme sürerken Ali Urak, gelini Zeytin’i tehdit etti ve üzerinde baskı kurmaya çalıştı. Zeytin Urak ve çocukları, birçok kez Ali Urak’ı şikayet etti. Hatta Ali Urak için uzaklaştırma kararı alındı. Ancak hiçbiri fayda etmedi.

Vahşi kayınpeder, son olarak geçtiğimiz 19 Mart’ta Zeytin Urak’ın evine gitti ve besledikleri yavru kediyi oğlu Soner Urak ile birlikte, torunlarının gözü önünde parçalara ayırarak öldürdü. Ardından kedinin cesedini evin çatısına attı ve evdekilere “Sizi de böyle parçalara ayıracağım” diyerek tehdit etti.

Çocuklarının ve kendisinin çok korktuğunu belirten Zeytin Urak, “Çocuklarımın psikolojisi bozuldu, beslediğimiz kedinin bu şekilde öldürülmesi onları çok etkiledi. Yardım ve adalet istiyoruz” çağrısında bulunurken, Ali Urak ve oğlu Soner Urak'a ‘Tehdit ve Mala Zarar Vermek'ten işlem yapıldı. İki cani ardından serbest kaldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑