MAGAZİN

YBY ETKİNLİK ALANI EMRE AYDIN İLE ISINDI…

İstanbul’un ilk ve en büyük açık hava, kültür sanat, etkinlik alanı olan YBY - Yeni Bir Yaşam Etkinlik alanında, Emre Aydın şarkılarını konser boyunca kendisini izleyen hayranları ile birlikte söyledi.

10 Ekim 2022 Saat: 09:44
YBY ETKİNLİK ALANI EMRE AYDIN İLE ISINDI…
YBY ETKİNLİK ALANI EMRE AYDIN İLE ISINDI…

Ormanın içinde doğa ile baş başa bir atmosferde gerçekleşen konsere Emre Aydın’ın  enerjisi de eklenince ortaya unutulmaz bir gece çıktı.

Son günlerin en soğuk gecesinde sahneye çıkan Emre Aydın soğuğa rağmen kendisini izlemeyenlere gelenlere teşekkür etti. Doğa ile baş başa bir ortamda şarkılarını söylemekten son derece mutlu olduğunu her fırsatta belirtti.

Kendisini izleyenler arasında bulunan eşi Eda Köksal eşinin söylediği şarkıların hepsine oturduğu yerden eşlik etti. Zaman zaman telefonun ışığı ile Emre Aydın’nın şarkılarına tempo tutu. Emre Aydın aynı gün doğum günü olan eşi Eda Köksal’ın doğum gününü sahneden kutladı..

Emre Aydın müziğe başladığı ilk günden itibaren seslendirdiği şarkıların yanı sıra sevdiği sanatçıların sevdiği şarkılarını da seslendirdi. Kendisini izleyen hayranları şarkılara oynayarak eşlik etti..

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑