SİYASET

Yedili Masa'da Ağıralioğlu depremi: İYİ Parti'den istifa etmek için şart koştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ve HDP ile yapılan ortaklığa itiraz sesi yükselten İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu, istifa etmek için şartını açıkladı. Ağıralioğlu öte yandan AK Parti ve MHP'den de teklif aldığını söyledi.

24 Mart 2023 Saat: 11:31
Yedili Masada Ağıralioğlu depremi: İYİ Partiden istifa etmek için şart koştu
Yedili Masa'da Ağıralioğlu depremi: İYİ Parti'den istifa etmek için şart koştu
Yedili Masa'nın, ortak cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesinden rahatsızlık duyan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun zehir zemberek açıklamaları muhalefet cephesine bomba gibi düştü.
"Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim." diyerek HDP ile yapılan pazarlıklara da karşı çıkan Ağıralioğlu'nun, Genel Başkan Meral Akşener'den sonraki dönemde İyi Parti'de genel başkan olabileceği konuşuluyor.

Açıklamalarıyla parti içindeki dinamikleri adeta sarsan Ağıralioğlu, başka bir siyasi partiden adaylık teklifi alıp almadığına ilişkin yöneltilen soruyu cevapladı.

"Teklif geldi"

Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuşan Ağıralioğlu "Bana hem AK Parti'den hem de MHP'den daha önce de teklifler gelmişti. Bakışım şu: Eğer bir milletvekili partisinden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmeli." dedi.

İstifa şartı

Ağıralioğlu, her an parti değiştirebileceğiyle ilgili söylemleriyle ilgili olarak ise "Parti, kuruluş ilkelerinden tamamen sapmışsa o zaman geçilebilir düşüncesindeyim." açıklamasında bulundu.

Bu açıklamaların ardından gözler, İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in nasıl bir takınacağına çevrildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑