OTOMOBİL

Yeni modeller Çin Seddi'ni aşıp gelecek

Kapılarını bu hafta açacak Şanghay Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak yeni modellerin çoğu Auto SHOW Fuarı'nda sergilenmek için İstanbul’a gelecek.

20 Nisan 2015 Saat: 07:46
Yeni modeller Çin Seddi'ni aşıp gelecek
Yeni modeller Çin Seddi'ni aşıp gelecek

Dünyanın en büyük otomobil pazarı Çin’de kapılarını açmaya hazırlanan Şanghay Otomobil Fuarı’nda yenilik rüzgarları esecek. Avrupalı üreticilerin lüks ve hibrit modelleri başta olmak üzere tam anlamıyla çıkarma yapması beklenen fuarda, aynı zamanda bir güç gösterisi de yaşanacak. İlk kez kapılarını 1985 yılında açan Şanghay Otomobil Fuarı, günümüzde bölgenin en büyük otomobil organizasyonuna dönüştü. Şanghay’da sahneye çıkacak yeni modellerin çoğu, önümüzdeki ay İstanbul’da düzenlenecek Auto SHOW Fuarı için ülkemize gelecek. Fuarda Audi, Çin pazarı için özel olarak üretilen A6’nın uzun versiyonunu sergileyecek. İki litre benzinli motor ve elektrik motorun birlikte kullanıldığı Audi A6 L e-Tron, toplam 245 beygir gücüyse spor otomobillere kafa tutabilecek bir araç olarak öne çıkacak. 

VOLVO'NUN EN LÜKSÜ 

Volvo, Şanghay'da marka tarihinde üretilmiş en lüks model olarak tanımlanan yeni Volvo XC90’ın özel ve seçkin 4 koltuklu versiyonu  XC90 Excellence’ı tanıtacak. 

Mercedes’in BMW’ye yanıtı

Mercedes Çin'deki fuarda, 2016 yılında yollara çıkması beklenen ve BMW X4’de direkt rakip olacak GLC Coupe’nin ip uçlarını verecek.Şık hatları ve barındırdığı yeni teknolojilerle beğeni toplayacak aracın AMG versiyonunda 367 beygirlik benzinli motorların kullanılması da planlanıyor.

Peugeot kendini aştı

Peugeot, Çin'de 500 beygir gücündeki 308 R Hybrid ile sınırları zorluyor. Aynı zamanda dört tekerlekten çekişli araçta, 1.6 lt  turbo benzinli 270 beygirlik motor iki elektrik motoruyla birlikte çalışıyor. Bu sayede süper soporlarla yarışabiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑