MEDYA

Yeni Şafak yazarı: 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, “15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor” iddiasında bulundu.

11 Eylül 2019 Saat: 09:56
Yeni Şafak yazarı: 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor
Yeni Şafak yazarı: 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor

Karagül, bugünkü köşesinde muhalif çevreleri hedef alan bir yazı kaleme aldı. Yazısında “Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ülkemize yönelik en büyük saldırı olan 15 Temmuz’u, o saldırı için kullanılan tetikçileri savunuyorlar” diyen Karagül, “Onlar Erdoğan’ı devirmeye çalışıyor, birileri de onlar üzerinden Türkiye’yi devirmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye’de artık iç siyaset yoktur. İç iktidar mücadelesi diye bir şey kalmamıştır. “Türkiye ekseni” ile “çokuluslu eksen” arasında korkunç bir mücadele vardır. Türkiye’deki mücadele küreseldir. Küresel güç hareketlilikleriyle, yeni güç haritalarıyla ilgili bir haldir.

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ülkemize yönelik en büyük saldırı olan 15 Temmuz’u, o saldırı için kullanılan tetikçileri savunuyorlar. Oysa onlar üzerinden, 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor. Bunu göremezler mi?

Onlar Erdoğan’ı devirmeye çalışıyor, birileri de onlar üzerinden Türkiye’yi devirmeye çalışıyor. Onların zaafları üzerinden bir oyun kuranların Erdoğan sonrası için hesapları var ama onların ülkeyi bir arada tutacak tek cümlelik hedefi yok. Bu ilişkinin hiçbir kutsalı yok, ilkesi yok.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑