BELEDİYE

YENİMAHALLE’YE HİZMET GELDİ

YENİMAHALLE’DE 2B SORUNU ÇÖZÜLDÜ, HİZMET ARTTI

17 Eylül 2013 Saat: 14:13
YENİMAHALLE’YE HİZMET GELDİ
YENİMAHALLE’YE HİZMET GELDİ
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle inceleme gezilerine devam ediyor. Haftada en az iki mahallede incelemelerde bulunan Başkan Doğan son olarak Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu. Mahallenin her köşesinin karış karış inceleyen Doğan’a İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Murat Demir, Mehmet Öztürk, Yeni Mahalle Muhtarı Tuncay Aşkın, ilgili daire müdürleri ve birim sorumluları eşlik etti.
YENİ MAHALLELİ BELEDİYEDEN MEMNUN
Mahallede yapılan tüm çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi alan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların bölgeye canlılık kazandırdığını ifade etti. Doğan, mahallede yapılan fiziki çalışmaların, sosyal ve kültürel etkinliklerin vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini dile getirdi.
2B SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Mahalle gezisi sırasında İZGAZ’ın bölgede yaptığı çalışmalar hakkında İZGAZ yetkililerinden bilgi alan Başkan Doğan, İZGAZ’ın mahallede başlattığı çalışmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Doğan, 2B sorununun çözülmesi ile birlikte bölgenin daha da rahat bir hale geldiğine dikkat çekti. Milletvekili olduğu dönemden beri konuyu takip ettiğini ifade eden Başkan Doğan “ o dönemde muhalefet milletvekillerinin oyları ile reddedilen 2B sorunu takibimiz sonucunda çözüldü. Vatandaşlarımız sorunlarından kurtuldu. Bu bölgeye sorunun çözülmesi ile birlikte daha fazla hizmet gelmeye başladı” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑