SPOR

Yıldız adayları görücüye çıktı

Gebze Belediyesi Yaz Spor Okulları bünyesinde futbol branşına katılan Gebze’nin yıldız adayları bir aylık eğitimlerinin ardından düzenlenen turnuva ile yeteneklerini gösterme fırsatı buldu

25 Temmuz 2012 Saat: 22:39
Yıldız adayları görücüye çıktı
Yıldız adayları görücüye çıktı

Metin Oktay Stadı’nda gerçekleşen turnuvada öğrencilerini yakından takip eden altyapı antrenörleri, gelecek vaat eden minik futbolcu adaylarını Gebzespor ve ilçedeki amatör kulüplerinin altyapı takımlarına yönlendirecek.

1900 ÖĞRENCİ TER DÖKTÜ

Metin Oktay Stadı ve Gebze genelinde toplam 12 halı sahada verilen futbol kurslarına devam eden öğrencilerin katıldığı turnuvada değişik yaş gruplarından yaklaşık 1900 minik yıldız adayı ter döktü. Turnuva süresince çocuklarını yalnız bırakmayan öğrenci velileri de saha kenarında ve tribün koltuklarında en az minik futbolcular kadar heyecanlıydı. Turnuva maçlarını ilçedeki amatör spor kulüplerinin altyapı antrenörleri de izleyerek beğendikleri futbolcu adaylarını not etti.

AMATÖR KULÜPLERE ALTYAPI DESTEĞİ SAĞLIYOR

Gebze Belediyesi Yaz Spor Okulları genel koordinatörü Müklem Kızılkaya ve futbol koordinatörleri Hüseyin Yıldızbaş ve Günay Önal’ın denetiminde gerçekleşen turnuva sonunda gelecek vaat eden çok sayıda minik futbolcu adayı tespit edildi. Futbol koordinatörleri Hüseyin Yıldızbaş ve Günay Önal, minik yıldız adaylarının yetenek ve performans gelişimini yakından takip edecek ve kulüplere önerecek.

Okulların tatile girmesiyle birlikte faaliyetlerine başlayan futbol kurslarına katılan öğrenciler haftada dört gün antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde futbol eğitimi alıyor. Gebze Belediyesi’nin amatör spor kulüpleriyle işbirliği yaparak verdiği futbol kursları, gerek Gebzespor, gerekse ilçedeki amatör futbol kulüplerinin altyapılarına zengin bir kaynak sağlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑