GÜNCEL

Yine çocukları alet ettiler

ŞIRNAK’ın Beytüşşebap İlçesi’nde güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada ölü ele geçirilen PKK’lı Cihan Şen’in Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde toprağa verilmesinden sonra ilçe merkezi savaş alanına döndü. Yol kapatmak i

14 Eylül 2012 Saat: 22:46
Yine çocukları alet ettiler
Yine çocukları alet ettiler

Beytüşşebap yakınlarındaki Kato Dağı’nda, güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürüldükten sonra kimlik tespiti ve otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürülen Cihan Şen’in cenazesi, sabah saatlerinde memleketi Silopi İlçesi’ne getirildi. Cenazenin Başak Mezarlığı’nda toprağa verilmesinin ardından akşam saatlerinde ilçe merkezi savaş alanına döndü.

İstiklal Caddesi’nde toplanan kalabalık, barikat kurup İpek Yolu’nu trafiğe kapatmak istedi. Güvenlik güçleri, kalabalık grubu dağıtmak için müdahale etti. Ara sokaklara kaçan göstericiler, polis araçlarına taş ve molotof kokteyleri attı. Polis ekipleri de göstericileri dağıtmak için biber gazı ile müdahale etti. Yasadışı göstericiler ile polis arasında yaşanan arbede nedeniyle İstiklal Caddesi’ndeki esnaf kepenk kapattı. Bütün bu yaşanalara küçük yaştaki çocukların alet edilmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Okul çağındaki çocuklar, ellerinde taşlarla en önde görüntülendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑