SPOR

Yobo'da Mutlu Son

Fenerbahçe Kulübü, Nijeryalı futbolcu Joseph Yobo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

4 Ağustos 2012 Saat: 17:03
Yobo'da Mutlu Son
Yobo'da Mutlu Son

Fenerbahçe'nin yeniden anlaşmaya vardığı Nijeryalı Joseph Yobo, İstanbul'a geldi. 

Sarı-lacivertli ekip, Milos Krasic transferinden sonra Yobo'da da mutlu sona ulaştı. Bir süredir Everton kulübüyle olan görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, tecrübeli savunma oyuncusunun transferi konusunda anlaşma sağladı. 

İstanbul'a gelen Nijeryalı savunmacı, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kariyerine Everton'da devam etmek istediğini ve Fenerbahçe'de oynamayı tercih ettiğini dile getiren Yobo, şu anda tek isteğinin ise Aziz Yıldırım'la kucaklaşmak olduğunu ifade etti. 

"BULUŞACAĞIMIZ ANI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM" 

Fenerbahçe taraftarı ile yeniden buluşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Joseph Yobo, "Türkiye'ye döndüğüm için çok mutluyum. Görüşmeler uzun sürdü ancak geldiğimiz noktadan dolayı memnunum. Fenerbahçe'yi, taraftarları ve Türkiye'yi çok seviyorum. Burada olmaktan çok mutluyum ve bir an evvel de çalışmalara başlamak istiyorum. Taraftarımızla buluşacağımız anı da sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. 

"FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İÇİN ISRAR ETTİM" 

Kariyerine Everton Kulübü ile devam etmek istemediğini ifade eden Nijeryalı oyuncu, "Everton sonuçta 7-8 yılımı geçirdiğim bir kulüp. Ama artık geçmişte kaldı. Ben orada oynamak istemedim, Fenerbahçe'de oynamak için ısrarlı bir duruş sergiledim. İsteğimin de karşılığını aldım. Sonuçta artık Fenerbahçe'ye geldim, artık Fenerbahçe'yi düşünüyorum" diye konuştu. 

"FENERBAHÇE'NİN TURU GEÇECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK" 

Sarı-lacivertli ekibin Vaslui karşısındaki şansını da değerlendiren Joseph Yobo, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Çok güçlü bir takım. Dolayısıyla maçı oradan kazanıp gelecektir. Benim bundan bir şüphem yok. Sonuçta futboldur, kolay bir oyun değil. Her rakibin belirli hedefleri ve zorlukları var. Benim Fenerbahçe'nin tur atlayacağından şüphem yok" ifadelerini kullandı. 

"ŞU ANDA TEK İSTEĞİM AZİZ YILDIRIM'LA KUCAKLAŞMAK" 

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü için büyük bir güç. Geçen sene yanımızda olmamasının eksikliğini hissettik. Ben kendisini ziyatere gitmiştim fakat dışarıda onu özgür bir şekilde görmek, benim adıma çok mutluluk verici. İnanıyorum ki bütün Fenerbahçe camiası da başkanın özgürlüğünden dolayı çok mutlu olmuştur. Şu anda tek isteğim, onu görmek ve onunla kucaklaşmak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑