GÜNCEL

Yoğun bakımda kebap skandalı!

Elazığ'da bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı. Hastaneden de açıklama geldi.

14 Ocak 2015 Saat: 19:30
Yoğun bakımda kebap skandalı!
Yoğun bakımda kebap skandalı!

Elazığ'da bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Hastanın tedavisi ve bakımının yaşamsal önemi olduğu yerlerden biri olan yoğun bakımda çalışan personelin kebap keyfi büyük tepki çekti.

KEBAP ZİYAFETİ

Gazeteci Burhan Akdağ'ın paylaştığı karelerde hastanenin en hijyen yer olması gereken yoğun bakım servisinde yemek ziyafeti var.Kentteki özel bir hastanede personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediği iddiası üzerine inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediğine ilişkin fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Bunun üzerine, Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğü konuyu incelemeye aldı.

Fotoğraflar ve söz konusu iddiaların gerçekliğinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı, Sağlık Bakanlığı tarafından da müfettiş gönderileceği öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ

Bir sehpa üzerine serilen gazetelerin üstüne konulan kebabı doktorlar afiyetle yerken arka planda ise ameliyattan çıkmış bir hastanın kendinden geçmiş görüntüsü yer alıyor.

İnternette yer alan fotoğraflara ise çok sert tepkiler geldi.

İşte sosyal medyada yer alan tepkilerden bazıları:

-Allah akil fikir versin , yaziklar olsun size ! gorevden alin su rezilleri , hiçmi sayginiz yok hastalara
-Ne yogun bakımı ben yogun bakima girio anneme bakmasaydim simdi oda diger hastalar gibj meftu olacaktı. Adı yogun bakım ölüm bakım. Yasaysn bilir..neler dönüyor. Hasta hicyere olsede birsey ispat edilemez maalesef. .
-Demekki bu dunyada hala bu tür insan varmış !!!!! Ne rezalet boğazlarında nasıl geçiyor ya ?

’Yoğun bakımda yemeğe’ açıklama  

Elazığ’da özel bir hastanede yoğun bakımda yemek yerken çekilen fotoğraf nedeniyle hastane yönetimi tarafından da açıklama yapıldı. Hastane yönetimi personelin yaptığının kabul edilemeyecek bir durum olduğunu ve gerekli ceza-i işlemi uygulayacaklarını duyurdu.
Elazığ Özel Hayat Hastanesi yönetimi tarafından yazılı açıklama şöyle:

"14.01.2015 tarihinde hastanemiz bünyesinde çalışan personelimizin yemek yenmemesi gereken bir alanda yemek yediği ve bu kabul edilemeyecek durumu çekmiş olduğu bir fotoğrafla sosyal medyada paylaştığı tespit edilmiştir. Bu durum üzerine, hastanemiz yönetimi acil olarak ilgili personel hakkında soruşturma başlatmış olup, gereken cezai işlem uygulanacaktır" 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑