GÜNCEL

Yolcu Midibüsü Şarampole Devrildi: 8 Yaralı

Tekirdağda yolcu taşıyan midibüs, şarampole devrildi.

19 Eylül 2012 Saat: 21:14
Yolcu Midibüsü Şarampole Devrildi: 8 Yaralı
Yolcu Midibüsü Şarampole Devrildi: 8 Yaralı

Tekirdağ'da yolcu taşıyan midibüs, şarampole devrildi. Kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı. 

Kaza, akşam saatlerinde Tekirdağ-Murat Karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'dan Kırklareli'ye yolcu taşıyan Serhan Özbalcı idaresindeki 39 DV 998 plakalı midibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve şarampole devrildi. Kazada, midibüste bulunan 15 yolcudan Rıfat Sanatlı (43), Emru Barış, Ümit Akça, Umut Üstünkaya, Emine Günal, Şirin Germen, Pınar Gencel Gökçe ve Öznur Trak yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada Rıfat Sanatlı'nın kolunun koptuğu, kopan kolun hastaneye getirildiği ve ameliyata alınan şahsın durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Muratlı ilçesinden dönerken kazayı gören Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, araç şoförü Serhan Özbalcı'dan kaza hakkında bilgi aldı. 

Midibüsün yağmur nedeniyle kayarak yoldan çıktığını söyleyen Zevcan Açar isimli görgü tanıdığı, "Midibüs önümüzde seyrederken devrildi. Biz hemen yaralılara müdahale ettik. Ambulansa haber verdik. Yaralıları otobüs içerisinden çıkardık" dedi. Olay yerinden geçen bir otobüsten inen bir kadın yolcu ise, "Ben bu devrilen otobüse binmiştim. Daha sonra başka bir otobüse bindim. Eğer bu otobüsle gelseydim ben de kazaya karışacaktım" diye konuştu. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑