GÜNCEL

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var...

Erzurum-Erzincan Karayolu'nun Yollarüstü Mevkii'nde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralılar olduğu bildirildi.

30 Kasım 2017 Saat: 10:29
Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var...
Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var...

Erzincan'da buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği yolcu otobüsü yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, yolculardan 1'i öldü, 23'ü yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunun 56'nci kilometresinde bulunan Yollarüstü Mevkii'nde meydana geldi. İzmir'den Ardahan'a giden 'Esadaş Turizm'e ait Fatih Aktaş yönetimindeki 25 EV 625 plakalı yolcu otobüsü, karayolundaki buzlanmanın etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirince şarampole yuvarlandı. Kazanın bildirilmesi ardından bölgeye, ambulans, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yan yatan otobüsün altında kalan yolculardan Havva Boynukalın öldü, 23 yolcu da yaralandı. 2 şoför ve muavin ise, kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tercan Devlet ile Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Ölen yolcuyu otobüsün altından çıkarmak için AFAD ve itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑