GÜNCEL

Yürekler ağızlara geldi

İstanbul Boğazı'ndaki deniz kazası ucuz atlatıldı

8 Şubat 2013 Saat: 23:16
Yürekler ağızlara geldi
Yürekler ağızlara geldi
Bostancı-Kabataş seferini yapan ve içinde 33 yolcusu bulunan Yeditepe 1 isimli deniz otobüsüne yük gemisi arkadan çarptı. İlk belirlemelere göre kazada 1'i İDO personeli toplam 9 kişi yaralandı.
Görgü tanıkları deniz otobüsünün seyir halindeyken bir akaryakıt tankeri ile çarpıştığını daha sonradan Kabataş İskelesi'ne yanaştığını belirtti.
BOĞAZ'DA KORKUTAN KAZA
Kaza, Üsküdar açıklarında akşam saat 19.25 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; Bostancı-Kabataş arasında sefer yapan "Yeditepe" adlı deniz otobüsüne "Amur2521" isimli tanker çarptı. Çarpmanın etkisiyle çoğunluğu ayakta yolculuk yapan 9 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahalesi olay yerine gelen ambulanslarda yapıldı. Yaralılardan Erdem Mercan, Havva Ebru Geçer, Aslıhan Turanlı Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Hüseyin Küçükkaraca ile Yaşar Akdoğan, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların tedavisi hastanelerde devam ediyor.
İDO SEFERLERİ DEVAM
İstanbul Boğazı Kız Kulesi açıklarında bir yük gemisinin, Yeditepe isimli deniz otobüsüne arkadan çarpmasının ardından deniz otobüsü seferlerinin iptal olup olmayacağı sorusu gündeme geldi. İDO, an itibariyle herhangi bir sefer iptali duyurmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑