SİYASET

Zenginler metroya, dolmuşa binmek isteyecek! Soyer açıkladı

CHP’nin İzmir adayı olan Soyer, anketlerde yüzde 57 aldığını belirtti. Çılgın bir projesi olduğunu açıklayan Soyer, zenginlerin metroya ve dolmuşa binmek isteyeceği bir İzmir yaratacağını söyledi.

24 Şubat 2019 Saat: 09:58
Zenginler metroya, dolmuşa binmek isteyecek! Soyer açıkladı
Zenginler metroya, dolmuşa binmek isteyecek! Soyer açıkladı

Soyer, aday olarak gösterilmeyen başkan Aziz Kocaoğlu'yla işbirliğinde bulunduklarını belirtti. Soyer, seçilmesinin ardından kayyum atanarak elinden başkanlığının alınması iddialarıyla ilgili de, yeni sistemde her şeyin yaşanabileceğini fakat İzmir'in kendisini teslim etmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

Kentte denizi göremeyen ve kentten faydalanamayan insanlarla ilgili arka sırada kalan ilçeler yani Karabağlar, Buca ve Bornova ilçelerini örnek vererek, gelişmesi için çalışacağını belirtti. Gecekondu bölgelerinin ve oradaki bulunan insanların mağdur olmayacak şekilde gelişmesi için çalışacağını açıkladı.

Zenginlerin metroya ve dolmuşa binmek isteyeceği İzmir

Az yatırımlar yapılmış semtlere de park, kreş, yol ne istiyorlarsa yapılacağını söyleyen Soyer, zenginlerin metroya ve dolmuşa binmek isteyeceği bir İzmir oluşturmak istediğini söyledi. Tıpkı Viyanalıların gece elbiseleriyle metroya binip operaya gitmeleri gibi diyerek örnekte bulunan Soyer, çılgın projesini böyle niteledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑