EKONOMİ

Zeytinoğlu, “ Bütçe Ocak ayında 5.9 milyar dolar ile fazla verdi”

Zeytinoğlu, “ Bütçe Ocak ayında 5.9 milyar dolar ile fazla verdi” Kocaeli Sanayi Odası(KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “ Bütçe Ocak ayında 5,9 milyar dolar ile fazla verdi. Vergi gelirlerindeki ve sermaye gelirlerindeki artış dikkat ç

18 Şubat 2013 Saat: 11:21
Zeytinoğlu, “ Bütçe Ocak ayında 5.9 milyar dolar ile fazla verdi”
Zeytinoğlu, “ Bütçe Ocak ayında 5.9 milyar dolar ile fazla verdi”
KSO Başkanı Zeytinoğlu ,bütçenin   çok önemsedikleri  göstergelerden biri olduğunu vurgulayarak,  “Dengeli bir bütçe kredi maliyetlerini ve notumuzu da olumlu etkileyecektir. Bu yıl özelleştirme gelirleri bütçeye olumlu fayda sağlayacağını bekliyoruz. Umarız Ocak ayında pozitif olan bütçe performansımız önümüzdeki aylarda da devam eder” diye konuştu.
İŞSİZLİK ‘TE YILLIK ORTALAMA 9.1 OLABİLİR
2012 yılı Kasım ayındaki işsizlik oranının yüzde 9,4 ile beklenen artışta gerçekleştiğini belirten KSO Başkanı Zeytinoğlu, “ Bu artışı  sezonsal nedenlere bağlıyoruz. Yıllık işsizlik oranımız ilk 11 ayın ortalaması yüzde 9,1 oranında görülüyor. Yıllık ortalamanın  da  yüzde 9,1 düzeyinde gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. İşsizliğin 2012 yılında çevremizdeki tüm olumsuz etkenlere rağmen iyi bir performans gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑