MAGAZİN

Zirvede şenlik

Kışın gelmesiyle ünlüler zirveye çıktı. Erzurum Palandöken'deki bir açılışa katılan Çağla Şikel ve Alişan, kayak yapmakta zorlanınca komik görüntüler sergiledi

29 Aralık 2014 Saat: 11:53
Zirvede şenlik
Zirvede şenlik

Palandöken'de açılan Snowplus Kış Sporları Merkezi,sosyete ve magazin dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.Alişan, Çağla Şikel, Harun Tan ve Önder Öztarhan gibi isimler; 2 bin 300 metre yükseklikt renkli görüntüler sergiledi. Xanadu Snow White Otel'de çocukları Uzay ve Kuzey ile hafta sonunu geçiren Şikel, "Çok üşüdüğüm için soğuktan nefret ediyorum. Ben yaz insanıyım" dedi. Bu arada Çağla Şikel, geçtiğimiz aylarda programdagöğsünün açıldığı videoları yayınlayan internet sitelerine ihtar çektiğini söyleyip "Hakkımı sonuna kadar arayacağım" dedi.

UÇAN ALİŞAN
Snowboard dersi alan Alişan, bir ara board tahtasına yüzüstü yatarak kaymayı da ihmal etmedi. Bir ara yere düşüp takla atan şarkıcı, "Size malzeme çıksın diye daha ne yapayım?" diyerek espri yaptı.

BEKAR BABA!
Nazlı Öztarhan ile geçen ay boşanan Önder Öztarhan,hafta sonunu çocuklarına ayırdı. Öztarhan, kayaktaki ustalığını da yine konuşturdu.

PARS'LA KAYAK
Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan da tıpkı Önder Öztarhan gibi hafta sonunu oğullarıyla geçirdi. Tan, küçük oğlu Pars'a kayak yapmayı öğretirken objektife de böyle mutluluk pozu verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑