YAŞAM

13 yaşındaki kızdan şok itiraf!

Edirnenin Keşan ilçesinde, 13 yaşındaki bir kız çocuğuna nitelikli cinsel istismarda bulunmak suçundan 6 kişi tutuklanarak, cezaevine konuldu.

29 Ekim 2012 Saat: 14:06
13 yaşındaki kızdan şok itiraf!
13 yaşındaki kızdan şok itiraf!
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cumartesi günü, S.T (44), 26 Ekim Cuma günü saat 19.00 sıralarında evden ayrılan ve ertesi gün 08.00 sıralarında eve gelen öz kızı 13 yaşındaki G.T.'ye nerede olduğunu sordu.

G.T, babasına 22 yaşındaki Ü.İ. isimli şahsın Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde bulunan bekar evinde kaldığını beyan etmesi üzerine, baba S.T, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve ifadesine başvurulan G.T, Ü.İ. ile kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiğini ancak bununun ilk ilişkisi olmadığını söyledi.

İLK İLİŞKİSİ 10 YAŞINDAYKEN YAŞAMIŞ

İlk cinsel ilişkisini 3 yıl önce N.K. (23) isimli şahıs ile yaşadığını söyleyen G.T, bu güne kadar değişik tarihlerde H.Y. (22), H.E.A. (17), Y.İ.Y (18), N.T. (19) ve S.D. (22) isimli kişilerle de birlikte olduğunu beyan etti.

Bunun üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 yaşındaki S.T ile cinsel ilişkiye giren Ü.İ, H.Y, H.E.A, Y.İ.Y, N.T. ve S.D. yakalayarak gözaltına aldı. N.K. isimli şahıs ise şehir dışında olması nedeniyle yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Gözaltına alınan 6 şahısın, Keşan Devlet Hastanesi'nde sperm örnekleri alınarak, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Akşam saatlerinde emniyetteki işlemleri tamamlanan ve nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ü.İ, H.Y, H.E.A, Y.İ.Y, N.T. ve S.D isimleri şahıslar, çıkarıldıkları mahmekece, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑