TEKNOLOJİ

200 kiracısı vardı... Mahkemeden ev sahibi için bomba karar!

Black Friday’in tüm Kasım ayına yayıldığı bu özel dönemde oyuncuları unutmayan Acer, en son teknolojilerle geliştirilen Nitro modellerini özel fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuyor. Kullanıcılar kampanyaya dahil olan Acer Nitro 5 (AN515-58)

23 Kasım 2023 Saat: 09:52
200 kiracısı vardı... Mahkemeden ev sahibi için bomba karar!
200 kiracısı vardı... Mahkemeden ev sahibi için bomba karar!

Tüketicilerin merakla beklediği Kasım ayında Acer, en son teknolojilerle tasarlanan Nitro dizüstü oyun bilgisayarı serisinde seçili modellerde indirime gitti. Birçok oyuncunun hayalini süsleyen ve üst düzey performanslarıyla dikkat çeken Acer Nitro 5 (AN515-58) ve Nitro 16 (AN16-41) dizüstü bilgisayarlar Kasım ayında bilgisayar kategorisinde tüketiciler arasında en çok ilgi gören modeller arasında yer alıyor. 

Acer Nitro 5 yüksek performansıyla dikkat çekiyor

12. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU'ların gücünü bir araya getiren Nitro 5 AN515-58, üstün performansı ve kusursuz çoklu görev yürütme esnekliğiyle öne çıkıyor. Yeni inovatif mimarisiyle internette gezinirken, sohbet ederken, oyun oynarken, düzenleme yaparken, canlı yayın yaparken ya da video kaydederken herhangi bir performans kaybı ya da kesinti olmadan kullanım sunuyor. HDMI 2.1 ve Intel® Thunderbolt™ 4'ün yanı sıra 1.ve 2. Nesil en yeni USB 3.2 standardını içeren eksiksiz bağlantı noktası yelpazesine tüm çevre birimlerinin kolayca bağlanabilmesine olanak tanıyor. İki adet 4. Nesil M.2 PCIe yuvası ve 32 GB'ye kadar DDR4 3200 RAM ile yüksek hızı ve devasa depolama kapasitesini bir araya getiriyor. 15,6 inç yüksek çözünürlüklü ekranı, ışık hızındaki 165 Hz’ye varan yenileme hızı, 3 ms tepki süresi ve diğer gelişmiş özellikleriyle öğrenciler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Nitro 16 geniş ekranıyla oyunları daha keyifli hale getiriyor

Gücünü AMD 7000 serisi işlemciden alan Acer Nitro 16 AN16-41, 16 GB’ye kadar DDR5 bellek, 1 TB’ye kadar PCIe NVMe SSD sabit disk içeriyor. WQXGA (2560 x 1600) veya WUXGA (1920 x 1200) çözünükte 16 inç ekrana sahip dizüstü oyun bilgisayarı, 165 Hz yenileme hızı, gelişmiş Optimus teknolojisiyle  oyunculara akıcı, kesintisiz ve benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor.  Acer Nitro 16, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU'ları ile oyun oynamayı daha keyifli bir hale getiriyor. Yeni NVIDIA® Ada Lovelace mimarisine dayanan GPU, üst düzey performansı ve yapay zeka destekli grafikleriyle büyük bir sıçramaya imza atarken oyunlara yeni ve çarpıcı bir görünümün yanı sıra bambaşka bir his katıyor. Nitro 16 AN16-41, bağlanabilirliği en üst düzeye çıkarmak için kapsamlı bağlantı seçenekleriyle birlikte geliyor. Cihazın üzerinde bir adet HDMI 2.1 bağlantı noktası, 1 adet USB 2.0, 2 adet USB 3.2 2. Nesil Tip A, 2 adet USB 3.2 2. Nesil Tip C bağlantı noktası, 1 adet MicroSD kart yuvası bulunuyor. Nitro 16, üstün soğutma sistemiyle işlemci ve GPU’dan maksimum performans elde edilmesine olanak tanıyor. İşlemci, sıvı metal termal gres ile desteklenirken çift fan ve stratejik olarak üstte ve altta bulunan hava ızgaraları sistemin serin kalmasına katkıda bulunuyor. NitroSense yazılımı ve özel NitroSense düğmesi, kullanıcıların sistemlerinin sıcaklıklarını izlemelerinin yanı sıra donanımın mümkün olduğunca serin çalışmasını sağlamak için fan hızını ve güç performansı ayarlarını yapmalarına olanak tanıyor.
 

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer Nitro 5 (AN515-58) 25.499 TL’den ve Nitro 16 (AN16-41) 27.099 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑