YAŞAM

3 yaşındaki çocuk valiyi şaşkına çevirdi

Vatandaşlarla sohbet eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ismini sorduğu 3 yaşındaki çocuktan Polat Alemdar cevabını aldı.

9 Eylül 2012 Saat: 11:23
3 yaşındaki çocuk valiyi şaşkına çevirdi
3 yaşındaki çocuk valiyi şaşkına çevirdi
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ziyaretlerde bulunmak üzere Çorlu ilçesine geldi. İlk olarak Çorlu Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Yerlikaya ve beraberindekiler, daha sonra hükümet konağından yaya olarak Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan belediye binasına geçti.
 
Burada Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile görüşen Vali Yerlikaya, belediyeden çıkışta, Cumhuriyet Meydanı'ndaki vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yanına giderek kendisini tanıtan ve hatırını sorduğu vatandaşlarla sohbet eden Yerlikaya, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Anne ve babası ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan küçük bir çocuğun yanına yaklaşan Vali Ali Yerlikaya, adını sorduğu 3 yaşındaki çocuktan, "Benim adım Polat Alemdar" yanıtını aldı.
 
Küçük çocuktan aldığı yanıt karşısında şaşıran ve tebessüm eden Vali Yerlikaya, "Oğlum ismin Yusuf'muş, benim oğlumun ismi de Yusuf. Sen ismini değiştirmişsin, 'Polat Alemdar' diyorsun, hem de şehrin valisine, belediye başkanına diyorsun. Ne yapacağız şimdi? Biz buradan ağır ağır geçelim şöyle" dedi.
 
Vali Yerlikaya, 3 yaşında ve gerçek adı Yusuf Berat Sevgili olan küçük çocuk ve ailesi ile günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑