YAŞAM

40 Gün Sürecek Retro Başlıyor

Astrolojide yeni bir döneme giriliyor. Her 8 yılda 5 defa bir gerçekleşen ve genelde 40 gün süren Venüs retrosu, 23 Temmuz’da başlıyor. Bu dönemde finansal konuların ve ilişkilerin ön planda olacağını vurgulayan Astrolog Riella Cur, harcamalara dikka

22 Temmuz 2023 Saat: 10:00
40 Gün Sürecek Retro Başlıyor
40 Gün Sürecek Retro Başlıyor

Yeni bir Retro dönemine daha giriyoruz. Bu durum astrolojik açıdan önemli sürecinde bizleri beklediğini gösteriyor. Her 8 yılda 5 defa bir gerçekleşen ve genelde 40 gün süren Venüs retrosu, 23 Temmuz’da başlıyor. İlişkiler ve maddiyatla doğrudan ilişkili olan Venüs gezegeninin geri gidişi bizi de bazı konularda önemli sınavlara sokacak.

Finansal Konulara Dikkat

Retronun Aslan burcunda gerçekleşeceğini belirten Astrolog Riella Cur, “Bu dönem içerisinde ilişki durumu ve finansal konular gündeme gelecektir. İlişki konusunu, kendiniz ile olan ilişkiniz ve karşınızdaki kişiyle olan şeklinde ikiye ayırabiliriz. Bugünlerde her ikisini de sorgulamaya başlayabilirsiniz. “Ne kadar değerliyim? ” veya “Ne kadar değer görüyorum? ” soruları aklınızı oldukça meşgul edebilir. İç sesinizin vereceği cevaplar biraz tadınızı kaçırabilir. Eşiniz veya sevgilinizle anlaşamadığınız konular varsa, retro günlerinde bu durum daha da açığa çıkabilir. Ego savaşına girmeden durumu çözümlemek çok önemli. Aksi durumda ani bitişler yaşanabilir. Bu dönem içerisinde yeni bir ilişkiye başlamak da ters tepebilir. Özellikle de eski sevgiliye geri dönüş söz konusuysa” dedi.

Ortaklı İşlere Girişmeyin

Her şey anlık cazip görünse de, sonradan büyük sorunlara yol açabileceğini belirten Astrolog Cur, “Finansal açıdan ise büyük yatırımlar için doğru zaman dilimi değil. Kâra geçeceğinizi zannederken tersi yaşanabilir. Ortaklı işlere girişmemek de en iyisi olacaktır. Yine bu dönem keyifsizliğin üstünü örtmek adına duygusal harcamalar yapmaya meyilli olabilirsiniz. Masrafları karşılamanın zorlaşacağı bu dönemde bir de bu tarz harcamalar yaparak kendinizi zor duruma düşürebilirsiniz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑