YAŞAM

6 yaşındaki kız dedesi tarafından tacize uğradı!

Kızının, üvey dedesi tarafından cinsel tacize maruz kaldığını iddia eden annenin açıklamaları herkesi derinden sarstı.

14 Mart 2015 Saat: 10:08
6 yaşındaki kız dedesi tarafından tacize uğradı!
6 yaşındaki kız dedesi tarafından tacize uğradı!

Adana'nın Kozan ilçesinde ikamet eden 3 çocuk annesi H.T geçtiğimiz Ağustos ayında Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bulunan akrabalarının evine yayla amaçlı gittiğini ve burada 6 yaşındaki kızı F.S.T'nin sürekli üvey dedesi M.H. tarafından taciz edildiğini iddia etti.

Taciz üzerine üvey dededen şikayetçi olan H.T, kızının taciz nedeni ile psikolojik sorunlar yaşadığını ve tedavisinin devam ettiğini söyledi.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Kocasının üvey babası olan M.H.’nin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığını ve sürekli kendilerini tehdit ettiğini iddia eden H.T, “Bunların cezalandırılmasını istiyoruz. Bu insanlar sokakta dolaştığı müddetçe benim kızım korkudan sokağa çıkamaz hale geldi. Sürekli 'elimi bırakma anne çok korkuyorum' diyor. Kızımı taciz eden ve sürekli bizleri tehdit eden bu insanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması için yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

"PİJAMASINI KOMPLE ÇIKARMIŞ"

Kızının olaydan sonra kendisini yorganın altına kapattığını anlatan H.T, "Ben şüphelendim. Adamda göz tacizi vardı yavruma karşı. Kızımla konuştum ve anlattı bana. Cinsel bölgesini açmış, pijamasını komple çıkarmış. 'Sürttü anne' diyor. 6 yaşındaki gülümü dalından kopardılar, kreşe gidiyor yavrum. Yavrum yedi aydır ağlıyor. Hatta 'kimseye söylersen anneni babanı öldürürüm' diye tehdit etmiş yavrumu. Bu kişi yakalanmadı. Üvey dedesi bunu yapan.

"DUYSUN SESİMİZİ TÜRKİYE"

Yavrumun çocukluğunu aldılar. Korkuyor 'elimi bırakma anne' diyor. Sokakta oyun oynayamıyor. Ne olur yardım edin Allah’tan başka kimsemiz kalmadı. Duysun sesimizi Türkiye. Kalkın ayağa anneler. Çocuklarınıza inanın. Onlar doğru söylüyorlar. Başbakan'dan benim kızımın bir dileği var. 'Bana çare olsunlar ve bana inansınlar' diyor. Sesimizi duyun lütfen. Bir anne olarak ağlıyorum lütfen sesimizi duyun."

"KIZIM İLAÇLA YAŞIYOR, BEN TEHDİT ALIYORUM"

Kızını psikologa götürdüğünü ve ilaç kullandığını anlatan H.T, "Kızım tuvalete çıkarken ağlıyordu. Devamlı ağlıyordu. Psikiyatristmiz verdi bu ilaçları. Yedi aydır kullanıyor. Bu şerefsizler ellerini kollarını sallayarak geziyorlar ve şu an bir de karşı taraftan tehditler alıyorum ben. Lütfen yardım edin" diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑