YAŞAM

8 ilde dolandırıcılık yapan şahıs Hakkari'de yakalandı

Sahte kimliklerle 8 ilde dolandırıcılık yapan kişi, Hakkaride kaldığı otel odasında yakalandı

28 Kasım 2012 Saat: 00:53
8 ilde dolandırıcılık yapan şahıs Hakkari'de yakalandı
8 ilde dolandırıcılık yapan şahıs Hakkari'de yakalandı
Hakkari Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Mersin, Batman, Bitlis, Şanlıurfa, Van, Ankara, Gümüşhane ve Muş'ta dolandırıcılık olaylarına karıştığı iddia edilen K.Ç'nin (21), kentte olduğunu belirledi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, sahte kimlik ile kent merkezindeki bir otele giriş yapan K.Ç'nin kaldığı otele operasyon düzenledi.

Otel odasında dinlendiği sırada gözaltına alınan zanlının üst aramasında, farklı kişiler adına düzenlenmiş çok sayıda nüfus cüzdanı, kredi kartı, sürücü belgesi ve 11 adet sim kart ile 5 bin 500 lira ele geçirildi. Odada yapılan aramada ise bir adet sağlık personeli kıyafeti bulundu.
Hakkında, çeşitli suçlardan 43 arama kararı bulunan zanlının, kendisini hastane çalışanı ve çeşitli kurumlarda yetkili olarak tanıtıp birçok kişiyi iş bulma vaadiyle dolandırdığı belirtildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlının, ''Resmi belgede sahtecilik, adli makamlara yalan beyanda bulunmak ve nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklandığı bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑