YAŞAM

Ağır müebbet +39 yıl istendi: Konuşmasın diye boğmuş

Geçen yıl Ankara Polatlı’da kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi toprağa gömülü bulunan Eylül Yağlıkara’nın (8) öldürülmesiyle ilgili tutuklanan komşu Uğur Koçyiğit (42) ile tutuksuz bulunan annesi Huriye Koçyiğit (69) hakkında hazırlanan iddianame tama

27 Şubat 2019 Saat: 09:08
Ağır müebbet +39 yıl istendi: Konuşmasın diye boğmuş
Ağır müebbet +39 yıl istendi: Konuşmasın diye boğmuş

Savcılık Uğur Koçyiğit hakkında “çocuğun cinsel istismarı, çocuğu kasten öldürmek, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” suçundan 1 kez ağırlaştırılmış müebbetin yanı sıra 39 yıl, anne Huriye Koçyiğit hakkında ise “çocuğu kasten öldürmeye yardım, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya yardım” suçundan toplam 34 yıl hapis cezası talebinde bulundu.

İddianameye göre Uğur Koçyiğit 22 Haziran günü evdeyken tarladaki Eylül, birlikte oyun oynadığı arkadaşı B.Y ile şüphelinin evine giderek çocuklarını sordu. Koçyiğit, B.Y.’ye “Sen git dinlen, Eylül burada kalsın” dedi. B.Y evden ayrıldıktan sonra Koçyiğit, Eylül’e cinsel istismarda bulundu. Pazarda bulunan şüphelinin annesi Huriye Koçyiğit saat 12.30’da eve geldi. Küçük Eylül, bunu fırsat bilerek evden kaçtı.

Eylül’ün olayı anlatması ihtimalinden çekinen Koçyiğit küçük kızı öldürme kararı aldı. Bu kararı da annesi Huriye Koçyiğit de destekledi. Bunun üzerine Koçyiğit kendisine ait araçla Eylül’ün peşinden gitti. Koçyiğit, mahallenin bakkalının yanında Eylül’ü buldu ve zorla aracına bindirdi. Koçyiğit, küçük Eylül’ü tenha bir yerde boğarak öldürdü. Daha sonra annesini ararayak evin avlusunda bulunan Eylül’ün bisikletini saklamasını istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑