GÜNCEL

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısına silahlı saldırı.

AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Mercan evinin önünde uğradığı saldırının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İlk bulgulara göre saldırının PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirildiği belirlen

1 Temmuz 2017 Saat: 10:29
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısına silahlı saldırı.
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısına silahlı saldırı.

Diyarbakır'da, AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan evinin önünde PKK'lı teröristler tarafından yapıldığı değerlendirilen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Lice ilçesi Mulla Mahallesi'ndeki evinin önünde bulunan Mercan'a ateş açıldı. Silahlı saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçtı Mercan, olayın ardından kaldırıldığı Lice Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Orhan Mercan'ın cesedi otopsi işlemleri için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI
Güvenlik güçleri kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. AK Parti Lice İlçe Başkanı İsmail Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

4 ÇOCUK BABASIYDI
Demir, ilk bulgulara göre saldırının PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirildiğinin belirlendiğini ifade etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Mercan'ın, partideki görevinden ayrılması için daha önce terör örgütü tarafından tehdit edildiği öğrenildi.

.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑