TEKNOLOJİ

Anahtar Yönetim Çözümü iletüm anahtarlara tek noktadan erişim

Securitas Technology Türkiye’nin konaklama, otomobil kiralama, emlak, bankacılık, perakende, endüstri ve kamu kurumları gibi birçok sektöre yönelik sunduğu Anahtar Yönetim Çözümü, tüm anahtarları uzaktan yöneterek hem güvenliği artırıyor hem de gelen

16 Ekim 2023 Saat: 11:12
Anahtar Yönetim Çözümü iletüm anahtarlara tek noktadan erişim
Anahtar Yönetim Çözümü iletüm anahtarlara tek noktadan erişim

Özellikle çoklu anahtar kullanımının söz konusu olduğu konaklama, otomobil kiralama, perakende, emlak, bankacılık gibi sektörlerde anahtarların takip edilmesi başlı başına bir konudur. Anahtarları gelişigüzel bir yere koyarsanız yanlış ellere geçebilir veya kaybolabilir. Ya da hangi anahtarın kimde, nerede olduğunu takip etmekte zorlanabilirsiniz. Acil durumlarda ilgili lokasyona girebilmek için anahtarın bulunduğu kişinin olay yerine gelmesi beklenir.  

Güvenlik ve iş zekası entegratörü Securitas Technology Türkiye, tüm bu sorunları ortadan kaldıracak bir Anahtar Yönetim Çözümü sunuyor. Çözüm, tüm anahtarları uzaktan yöneterek hem güvenliği artırıyor hem de maliyetleri düşürüyor.   

Anahtar Yönetim Çözümü, istenilen alana kurulabilen ve anahtarların elektronik ve güvenli bir kutuda muhafaza edilebildiği bir çözüm. Çözümle anahtarları güvenli ve kontrollü bir biçimde yönetmek mümkün. Anahtarların muhafaza edildiği kutu, şifre ve mobil uygulamayla açılabildiği için sadece yetkili kişiler anahtarlara ulaşabiliyor. Kullanıcı dostu arayüzü ile yetkilendirmeyi istediğiniz yerden kolaylıkla kurgulayabiliyor ve herhangi bir alandaki anahtarların yönetimini uzaktan sağlayabiliyorsunuz. 

Geleneksel anahtar koruma çözümlerine göre yüzde 40’a kadar tasarruf sağlayabilen sistem, konaklamanın yanı sıra otomobil kiralama, emlak, bankacılık, perakende, endüstri ve kamu kurumları gibi birçok sektörde kullanım alanına sahip. Yeniden kullanılabilmesi ve gerekli durumlarda yerinin değiştirilebilmesi ise sürdürülebilirlik ve maliyet tasarrufu sağlıyor. 

Birçok sektörde kullanımı artıyor

Securitas Technology Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Yelkencioğlu, Anahtar Yönetimi Çözümünün birçok sektörde kullanıldığını belirterek, “Bu çözüm özellikle anahtarın fiziksel olarak dolaştığı ve birden fazla kişi tarafından muhafaza edildiği çok noktalı perakende mağazaları veya banka şubeleri için oldukça ön plana çıkıyor. Hem uzaktan anahtar yönetimine olanak tanıyor hem de herhangi bir alarm durumunda anahtarın alarm gelen alanda olmasıyla olaya en yakın kişinin müdahalesi mümkün oluyor. Ayrıca tatil amaçlı ya da kısa dönemli villa kiralama, devre tatil gibi sistemlerde de kiralama hizmeti veren kurum ile kiracı arasında fiziksel iletişime gerek kalmadan uzaktan anahtar paylaşımı sağlıyor. Bunun yanı sıra büyük otellerin ya da mağazaların depo ve mal kabul alanlarında da yine bu çözümden yararlanmak mümkün.’’ diye konuştu. 

Uzun ömürlü ve çevre dostu çözüm

Dayanıklı malzemeden üretilen, gövdesi sayesinde vandalizme karşı korumalı ve uzun ömürlü olan çözüm sayesinde istenilen kişilere, istenilen süre içerisinde mobil erişim veya şifre tanımlaması yapılabiliyor. Tüm kullanımlar hakkında detaylı şekilde kayıt tutabiliyor ve istenilen durumlarda bu kullanımlara ait raporlar oluşturabiliyor. Uygulama içindeki harita üzerinden çözümün konumlandırıldığı yer görüntülenebiliyor. Sahip olduğu hacim sayesinde birden fazla anahtar ve giriş kartı muhafaza edilebiliyor.  Gelişmiş pil teknolojisiyle 10 yıla kadar kullanım ömrü sunuyor. Anahtar veya giriş kartı için başka bir noktaya uğramaya gerek olmadığı için karbon emisyonuna yaptığı olumlu katkıyla çevre dostu bir çözüm olarak öne çıkıyor.



YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑