YAŞAM

Anna felçli kalacak

Kocaeli’de yaşayan Ukraynalı Anna Butim, boşanmak istediği eşi Mesut Öztürkmen’den ayrılıp İstanbul’a geldi. Ablasının yanına yerleşen genç kadın, 15 Ocak’ta İstanbul’daki bir alışveriş merkezinde Öztürkmen’in falçatalı saldırısına uğradı. Yüzü parça

18 Ocak 2021 Saat: 08:46
Anna felçli kalacak
Anna felçli kalacak

Genç kadın olaydan sonra tedavi gördüğü hastanede sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ukrayna’dan Türkiye’ye 2.5 yıl önce geldim. Son 1.5 senedir Mesut Öztürkmen’den ayrılmaya çalışıyorum. Bana şiddet uyguladı ve beni öldüreceğini söyledi. Korktum ve kimseye bir şey söyleyemedim. Bu adam psikolojik sorunlu. Beni evlere temizliğe gönderip parayı hep elimden aldı. Kaçabilmek için gizlice para biriktirdim. Haziran ayında onun yanından kaçtım.

Anna felçli kalacak




15 Ocak’ta kız kardeşim, kocası ve bir arkadaşıyla İstanbul Florya’da alışveriş merkezine gittim. AVM’de otururken elinde falçatayla arkamdan geldi, saçımı çekip boğazımı kesmeye çalıştı, elimle boğazımı kapatınca falçatayla yüzümü doğradı. Sonra hastaneye geldim. Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’nde ameliyata alındım, tedavim devam ediyor. Yüzümün sağ tarafı, sağ kaşım, sağ taraftaki tükürük bezlerim ve dudağımın sağ tarafı felçli kalacakmış. Ertesi gün onun karakolda olduğunu biliyordum ama o bana tehdit mesajları atmaya devam etti. Ardından tutuklandığını öğrendim. Ama hâlâ çok korkuyorum, gözümü kapattığım zaman olayı tekrar tekrar yaşıyorum ve titreyerek uyanıyorum.Bu adam serbest kalmasın benim sesimi duyurun.”

Anna felçli kalacak




Sosyal medyada büyük tepki

Anna Butim’e yönelik falçatalı saldırıya sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Mesut Öztürkmen’in tutuklanmasını isteyenlerin açtığı başlık Twitter’da gündemin ilk sırasına otururken, şüpheli tepkiler üzerine gözaltına alındı. Öztürkmen ifadesinde, Anna Butin ile boşanma aşamasında olduğunu, 5 aydır kendisini görmediğini, sosyal medya üzerinden takip ettiği baldızının bir alışveriş merkezinde olduklarını bildiren paylaşım yapması üzerine olay yerine gittiğini anlattı. Saldırgan koca, eşinin yanındaki bir erkekle samimi olduğunu gördüğünü iddia ederek, bunun üzerine kendisine hâkim olamayıp yanındaki falçatayla olayı gerçekleştirdiğini kaydetti. Şüphelinin emniyette intihara teşebbüs ve tehdit suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑